Sexuální experiment se jí krutě nevyplatil! Co jí zabilo, to neuvěříte | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sexuální experiment se jí krutě nevyplatil! Co jí zabilo, to neuvěříte

Katie stály sexuální hrátky život.
Katie stály sexuální hrátky život. (Foto: Facebook.com)

Katie Widdowsonová (†23) si s přítelem chtěla jen trošku okořenit sexuální život. Jenže příjemné zpestření se jí stalo osudným, a to stačilo, nechat se při postelových hrátkách svázat…

Třiadvacetileté mamince svázal při sexu její přítel Dean Smith (25) ruce k posteli. Právě to jí přivodilo zranění, kterým druhý den podlehla. Nejprve si totiž lékař myslel, že jde pouze o vymknuté zápěstí, dostala tedy léky proti bolesti a poslali ji domů.

Jenže druhý den její ruka zčernala a pokryly ji puchýře, vzhledem k tomu, že s rukou nemohla ani pohnout, zavolala si sanitku. V průběhu převozu do nemocnice ale dostala infarkt a krátce na to zemřela. Ve skutečnosti Katie totiž měla nekrotizující fascitidu, což je vzácné bakteriální onemocnění a snad právě proto ho lékař nerozpoznal včas.

K tragické události došlu už 2. Ledna, ale až nyní vyšlo najevo, že personál nemocnice Good Hope ve West Midlands udělal při jejím vyšetření chybu. Podle asistentky koronera totiž žena měla abnormální teplotu, srdeční frekvenci i puls, měla tak být podle ní pozorována každých třicet minut, což se nestalo. Co se v průběhu jejich hrátek stalo, nedokázal vysvětlit ani její přítel „Moc si na to nepamatuji. Nikdy předtím jsme nic podobného nedělali,“ řekl Dean webu The Sun.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.