Co je to za babky? Bendová a Vlasáková zestárly o 30 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Co je to za babky? Bendová a Vlasáková zestárly o 30 let!

Neuvěřitelná proměna hereček Bendové a Vlasákové!
Neuvěřitelná proměna hereček Bendové a Vlasákové! (Foto herminapress.cz, ara)

Točí s Filipem Renčem (51) sotva pár dní a už vypadají jako stařenky nad hrobem! Alice Bendová (43) a Lenka Vlasáková (45) se změnily k nepoznání.

Minimálně o třicet let zestárly obě herečky kvůli filmu Zoufalé ženy dělají zoufalé věci podle scénáře Haliny Pawlowské (62). Bendová je v něm matkou hlavní hrdinky Olgy, kterou ztvárňuje jen o pár let mladší Klára Issová (38). A Vlasáková? Ta představuje její druhou matku...

„Hraje primářku, která byla při porodu Olgy, a protože ta přišla na svět sice přirozeně, ale polohou, jakou se dítě ještě nikdy na světě nenarodilo, Vlasáková tak přivedla na svět zázračné dítě,“ vysvětluje deníku Aha! scenáristka Pawlowská. „No a právě proto primářka přijala Olgu za svou,“ upřesňuje Halina.

Obě »matky« opravdu vypadají k nepoznání. Maskéři odvedli dobrou práci, režisér Renč všechno hlídal. „Filipovi věřím. Byla jsem na dovolené v Toskánsku, ale jdu se samozřejmě na natáčení podívat, abych věděla, jak to všechno vypadá,“ říká Halina, která se ve filmu také objeví. „Zahraju si na takovou pološílenou Rusku!“ směje se. 

Natáčení potrvá do konce srpna. Předpremiéry se dají čekat v prosinci a slavnostní premiéra je pak v plánu 4. února příštího roku.

Sexbombu Alici Bendovou nalíčili na stařenu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
25. 7. 2017 • 07:57

Práce maskérů dobrá, ale vypadají k poznání.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.