Jan Vlasák (74) ze seriálu První republika: Utajený slavný syn! Dcera je ale v ústavu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jan Vlasák (74) ze seriálu První republika: Utajený slavný syn! Dcera je ale v ústavu

Herec a dabér Jan Vlasák
Herec a dabér Jan Vlasák (archiv Blesku )

Ohledně své rodiny je skoupý na slovo. Herec Jan Vlasák (74) se dokonce moc nechlubí ani úspěchy syna Honzy (51), který žije v Německu. Podobu s ním přitom těžko zapře...

Může být na něj pyšný! Jiný by snad zneužíval výhod slavného příjmení, Vlasákův syn se rozhodl razit si cestu za úspěchem na vlastní pěst. Podle zjištění deníku Aha! se natrvalo usadil v Německu a prosadil se tam coby spisovatel.  

Vídají se 
jednou ročně

„Můj syn žije už léta v Berlíně a německy umí možná líp než někteří Němci, protože zná perfektně i gramatiku,“ prozradil na něj v jednom z mála rozhovorů táta. Podle našich informací Vlasák mladší k našim sousedům odešel rok po revoluci. Na univerzitě tam dokonce vystudoval historii a divadelní vědu. Přes svůj herecký talent se stejně jako jeho matka Eliška živí psaním. Deníku Aha! se podařilo vypátrat tři knihy, pod kterými je Vlasák mladší podepsaný. Jen ta poslední je psaná v mateřském jazyce.



Dceru má 
naštěstí kousek

Slavný táta se musel pomalu smířit s tím, že syna zpět do vlasti už nenaláká. „Dva vnuky a jednu vnučku mám v Německu, protože syn se rozhodl, že tam bude žít. Už je tam asi 25 let. Dokonce si teď nechal udělat občanství a už je z něj Němec. Takže ty vidím jednou za rok,“ stýská si seriálový bard. Naštěstí dcera Anna žije v Říčanech a rodičům pomáhá.

Jako ve 
Vratných 
lahvích

Aby s vnoučaty neztratil krok, piluje stejně jako zamilovaný Wasserbauer z filmu Vratné lahve po večerech němčinu. „Pro trénování paměti se učím slovíčka z němčiny,“ nezastírá.

 



Přečtěte si
mord
25. 7. 2017 • 09:58

a co je tobě do toho, hloupá přisprostlá nulo?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.