Zuzana Belohorcová: Myslí na dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zuzana Belohorcová: Myslí na dítě!

Zuzana Belohorcová nedávno prožila s Vlastou Hájkem dovolenou v Turecku a teď už plánuje dítě a veselku.
Zuzana Belohorcová nedávno prožila s Vlastou Hájkem dovolenou v Turecku a teď už plánuje dítě a veselku.

PRAHA/BRATISLAVA – Zdá se, že termín svatby bývalé učitelky sexu z »nováckého« Peříčka Zuzany Belohorcové (31) se blíží! Její přítel, pražský podnikatel Vlasta Hájek (32), s nímž Zuzana nedávno strávila dovolenou v Turecku, je už u ní doma dokonce považován za součást rodiny.


PRAHA/BRATISLAVA – Zdá se, že termín svatby bývalé učitelky sexu z »nová- ckého« Peříčka Zuzany Belohorcové (31) se blíží! Její přítel, pražský podnikatel Vlasta Hájek (32), s nímž Zuzana nedávno strávila dovolenou v Turecku, je už u ní doma dokonce považován za součást rodiny. A prsatá blondýna se slovenskému deníku Plus 1 deň přiznala, že touží po dětech, a právě bohatého podnikatele si dokáže představit jako otce svých ratolestí!

V divoké učitelce sexu se začíná probouzet mateřský cit! Aby ne. Zuzana má už po třicítce a začíná proto stále reálněji uvažovat o založení vlastní rodiny. Zdá se, že její nový přítel pro to má všechny předpoklady. „Pochází ze soudržné rodiny, a to je pro mne důležité. Kladu na to důraz při výběru partnera. Nechci to ale zakřiknout,“ svěřila se deníku Zuzana. Naznačila, že její partner je připravený na založení vlastního potomstva. „Já pocházím z početné rodiny, takže bych chtěla minimálně dvě děti,“ těší se už Zuzana rozradostněně, ale dodává, že bude ráda i za jedno. Podle Zuzaniných slov je pražský boháč konečně vysněným princem na bílém koni. Nebo ferrari? To podle poznávací značky ale nepatří jemu, nýbrž je napsané na jednu soukromou firmu. Pro Zuzanu to ale nehraje roli. „Mám po svém boku velmi citlivého a skvělého partnera. Je pozorný a vnímavý. Nemyslím to však po materiální stránce. Mně chyběl cit a něha partnera. On je člověk, na kterého se můžu ve všem spolehnout,“ opěvuje Hájka. „Určitě bych se chtěla jednou vdát,“ dodává a zdá se, že právě tento muž pro to má předpoklady. Nezískal si totiž jen Zuzanino srdce, ale i přízeň celé její rodiny!


Autor: Petr Macek
Foto František Vondráček

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.