Šokující stav Ladislava Potměšila (71): UČÍ SE ZNOVU CHODIT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šokující stav Ladislava Potměšila (71): UČÍ SE ZNOVU CHODIT!

Ladislav Potměšil
Ladislav Potměšil (Foto Aha!: Dana Kolářová, ara)

Dlouhých devět měsíců trvalo, než major Maisner z trilogie Byl jednou jeden polda zvedl telefon. „Jsem po velmi těžké operaci a učím se chodit,“ hlásil Ladislav Potměšil (71) a potom už méně ochotně dodal: „Ale nezlobte se, nechci to víc rozebírat.“

Potměšil na podzim minulého roku podstoupil v pražském Motole velmi složitou operaci páteře, při které mu vzali nemocnou část obratle bederní páteře. Šlo o akutní zákrok, jinak by mohl ochrnout. Po zákroku se objevily komplikace, které mu způsobily zánět v těle.

Teď už vzorně cvičí doma i v nemocnici a den ode dne mu je lépe. „Léčba nešla urychlit. Tatínek byl ale moc statečný a v nemocnici o něho bylo dobře postaráno,“ říká hercův syn a dramaturg StarDance Jan Potměšil (38). „Trvalo to opravdu dlouho, tatínek už je ale doma, maminka se o něho vzorně stará a celá rodina ho navštěvuje,“ dodal ještě hercův syn.

Zákrok, který prováděl největší český specialista v oboru spondylochirurgie prof. MUDr. Jan Štulík, CSc. (49), nebylo možné odkládat. Nejen kvůli velkým bolestem pacienta, ale především kvůli špatné části kosti, kvůli které byla páteř obrovsky zatěžována a mohla by se také zlomit.



Přečtěte si
rebeka
23. 7. 2017 • 23:02

Proto, že to ostatní lidi, včetně tebe, chtějí číst....... A Brousková s Potměšilem mi byli vždy sympatičtí.AŤ JIM SLOUŽÍ ZDRAVÍ. .

ararat
23. 7. 2017 • 12:14

tady se celebritou nestaneš zvedni řiť a běž dělat tak abys byl celebritou a pak to pochopíš...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.