»Čmaňa« utekl ze hřiště! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Čmaňa« utekl ze hřiště!

Pavel Zedníček prchal před deštěm do přilehlé hospůdky.
Pavel Zedníček prchal před deštěm do přilehlé hospůdky. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Jako o závod hrál Pavel Zedníček (57) alias Čmaňa na tenisovém turnaji herců a zaměstnanců Divadla Kalich, který je každoročně pořádán jako oslava ukončení divadelní sezony. I on však nakonec musel dvakrát kapitulovat!


Porazil ho totiž šéf Kalichu a vítěz celého turnaje Michal Kocourek. Kliknutím zvětšete„Jen aby nebyl rozhodčí podmáznutej,“ žertoval pod vousy Čmaňa.

Další kapitulace však Zedníčka čekala, když se v průběhu turnaje spustil brutální liják a fičák, který antuku vířil všude kolem a ze stolů zvrhával porce gulášku. Na zemi skončilo i několik »lahváčů«, a tak musel Čmaňa utéct do přilehlé hospůdky. Překvapením turnaje však bylo, že Čmaňa s Petrem Kolářem byli jediní z hvězd Kalichu, kteří na turnaj přišli. „Janek Ledecký byl na poslední chvíli odvolán mimo Prahu, ale vůbec nevím, co se stalo třeba s Jirkou Kornem nebo Richardem Tesaříkem,“ smutnil šéf Kalichu Michal Kocourek.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.