Syn Špinarové: O co všechno přišel? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Syn Špinarové: O co všechno přišel?

Adam má po odchodu maminky v hlavě nicotu a prázdno. Nebral ji jen jako ženu, která mu dala život, ale i jako parťáka.
Adam má po odchodu maminky v hlavě nicotu a prázdno. Nebral ji jen jako ženu, která mu dala život, ale i jako parťáka. (Foto Aha! – Pavel Machatn, Martin Přibyl, Daniel Čenovský, Facebook.com )

Dvojnásobná ztráta! Syn Věry Špinarové (†65) přišel před čtyřmi měsíci nejen o milovanou matku, ale také o zpěvačku a hlavní hvězdu své kapely. Teď Adam Pavlík (42) přemýšlí, co bude s jeho Bandem po prázdninách.

To, zda bude jeho kapela dál hrát Špinarčiny písně, si chce Adam ještě rozmyslet. „Rád bych se vrátil, ale nemusí to být hudba. Třeba půjdu do něčeho úplně jiného... Nemám to takhle dané. Možná to bude úplně jiný obor. Těch projektů, co mám v hlavě, je více,“ vysvětlil mladý Pavlík, který chce nyní hlavně relaxovat.

Přes 22 let doprovázel maminku se svou kapelou na koncertech a na nic jiného kromě rodiny neměl čas. Od její smrti se na pódium nepostavil a zatím neví, co bude dál. „Budu to řešit až po prázdninách.  Všichni jsou teď na dovolených, tak to nemá smysl. Muziku a případné koncerty nechám na září,“ řekl deníku Aha! Adam s tím, že dokonce nezávazně mluvil o spolupráci s Heidi Janků (54), druhou manželkou svého otce Iva Pavlíka (84). Zatím se ale kvůli jejímu nabitému programu nedohodli.

Tohle jste v televizi neviděli! Vystřižená scéna se Špinarovou v Tváři:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.