Zesnulý životní kamarád Gotta (78): POHŘBILI HO! Karel nepřišel na obřad | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zesnulý životní kamarád Gotta (78): POHŘBILI HO! Karel nepřišel na obřad

Olda Havránek v Karlem Gottem
Olda Havránek v Karlem Gottem (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka, ara)

Natolik si Karel Gott (78) vážil svého dlouholetého kamaráda a řidiče Oldy Havránka (†78), že ho nechal pochovat do hrobu svých rodičů a dalších příbuzných! Deník Aha! to zjistil přímo v Újezdu u Svatého Kříže na Rokycansku, kde Olda řadu let žil se Slavíkovou sestřenicí Hankou (72).

„Teď o víkendu sem rodina urnu uložila. Já u toho ale nebyl,“ řekl deníku Aha! u hrobu jeho kamarád Václav Krhounek (71). Podle našich informací urnu do Újezdu dovezla Oldova dcera Dagmara Havránková s manželem Lubošem. Jejího uložení se pak zúčastnila Havránkova družka Hanka s dcerou Karolínou a také bratr zesnulého Ladislav. Na hřbitově byl i Oldův šedesátiletý syn Oldřich.


Zpěvák se smutečního aktu nezúčastnil. „Na tak ryze soukromou, až intimní otázku, nechce pan Gott prostřednictvím médií odpovídat,“ reagovala Slavíkova mluvčí Aneta Stolzová.
„S rodinou je pan Gott v kontaktu, ale z časových důvodů se ještě do Újezdu nedostal,“ svěřila nám Havránkova dcera Dagmara.
Podlehl rakovině kostí
Dlouholetý šofér Gotta na začátku června podlehl rakovině. Od března si stěžoval na bolesti nohou, nakonec se ukázalo, že má rakovinu kostí s metastázami po celém těle. Havránek se nejprve léčil na onkologii v Motole, nakonec se nechal převézt do sanatoria Na Pleši ve středních Čechách.
Poslední návštěva Mistra
Na obou místech ho Karel několikrát navštívil. Oldova smrt v pondělí 5. června jím pak velmi otřásla. „Jeho odchod je pro mě bolestný, prožili jsme společně na cestách krásné chvíle a zažili jsme hodně srandy. Byl to prostě společenský člověk, uměl pobavit a každý ho rád viděl. Bude mi moc chybět,“ napsal tehdy v oficiálním prohlášení Gott.

Na video s Karlem Gottem se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.