Vztahy Anety Langerové: Telenovela hadr! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vztahy Anety Langerové: Telenovela hadr!

Aneta Langerová
Aneta Langerová (Olga Spatova)

Milostný život skvělé české zpěvačky Anety Langerové (30), se otřásá v základech. Po rozchodu s Olgou Špátovou (33), se Aneta dala dohromady s jinou dívkou, které dala i práci, teď už zase všechno jinak!

Propletenější než argentinská telenovela a i tak by se dal shrnout Anetin milostný život. Bývalá partnerka režisérka Olga Špátová dala přednost sedmdesátiletému Janu Malířovi, který byl 25 let manželem herečky Marty Vančurové a porodila mu holčičku. To už je vcelku stará věc!

Křehká Langerová hledala útěchu v náručí jiné dívky, které dala práci a nastěhovala si ji k sobě. Jeden by řekl, že prostě neumí být sama, a proč by také měla? Je hezká, úspěšná a zaslouží si štěstí! Na hudební festival Slunovrat dorazila Langerová bez partnerky a na toulky přírodou si vzala svou první lásku Ivu Milerovou (46). Romantická procházka třeba Anetě přinese lásku, kterou hledá.

Na video s Anetou Langerou se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.