Bendová v slzách: To jí sestra dělat neměla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bendová v slzách: To jí sestra dělat neměla!

Alici Bendové se vdávala sestra.
Alici Bendové se vdávala sestra. (Profimedia)

Alice Bendová (43) na narozeninové oslavě své sestry Andrey (36) skončila v slzách! Mladší sestra totiž všechny přítomné hosty pořádně převezla a téměř jim způsobila šok. Na oslavě se totiž odehrála i její svatba.

Sestra oblíbené herečky totiž svatbu naplánovala v absolutním utajení. Nic netušila ani Alice, všichni hosté mysleli, že jedou slavit narozeniny.„Všichni jsme tam přišli v normálním oblečení, já jsem měla třeba takové jednoduché plážové šaty… Myslím, že chtěla, aby se nikdo zbytečně nestresoval, aby tam byla pohodová atmosféra. A to se povedlo,“ popsala herečka.

Alice Bendová svěřila, že byla strašně překvapená, ale prý příjemně. „Brečela jsem jako blbec. Já ale brečím při každé příležitosti,“ prozradila herečka týdeníku Sedmička. Také si nemohla vynachválit narozeninovo-svatební dort. Její sestra je totiž cukrářka a ukázalo se, že přípravy na svatbu sice utajila, ale nijak nepodcenila. „Dort byl nádherný, snědli jsme ho asi za půl hodiny,“ dodala.

 Alice Bendová o partnerovi: Nejradši má, když před ním chodím nahá!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
vigela
21. 7. 2017 • 11:08

Nelíbí se mi. Sestře se překvapení povedlo. Alice bulela. A co má být?

panamira
20. 7. 2017 • 18:00

Hroznej ksicht...

antonuis.j
20. 7. 2017 • 14:37

Fujtajxl, to jsem se lek'!!!!!! Hnus, ta fotka, jako všechny s touhle transko-zmršenou- silikonkou bradavičnatou rypato, asi budu zvracet!!! Humus, Benda = starý vyžilý sedmdesátiletý bezdomovec, který zrovna čumí z kontejneru... Odpornost zrůdná!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.