Přiznání syna Špinarové: Jak jsme rozdělili dědictví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přiznání syna Špinarové: Jak jsme rozdělili dědictví!

Adam Pavlík dořešil dědictví až téměř čtyři měsíce od zpěvaččina skonu.
Adam Pavlík dořešil dědictví až téměř čtyři měsíce od zpěvaččina skonu. (Foto Aha! – Karel Janeček, Daniel Černovský, ara)

Vždy myslela na své nejbližší! Díky koncertování Věra Špinarová (†65) nastřádala milionový majetek. Ten teď, čtyři měsíce po její smrti, zdědil syn Adam Pavlík (42).

Zpěvačka totiž měla ze vztahu s muzikantem Ivo Pavlíkem (83) jediného syna, který se tak stal univerzálním dědicem. „Doteď jsem řešil dědické řízení a konečně se vše dořešilo. Byl to běh na dlouhou trať, muselo se to vše vyřídit.

Teď si konečně trochu odpočineme,“ svěřil Adam. Začátkem července byl na něho zapsán nejen panelákový byt v Ostravě, jehož hodnota je podle realitních makléřů přibližně 1,3 milionu korun, ale také Věřina milovaná chalupa ve Fulneku. Zpěvačka ji nechala v roce 2012 kompletně zrenovovat a na zahradě si postavila bazén s vířivkou. Nejraději tu relaxovala v přítomnosti syna, vnučky Johanky a svých psů.
Adam se nyní snaží o nemovitost, jejíž cena je odhadována zhruba na čtyři miliony korun, starat. „Máme se relativně v pořádku. Je to stále hodně čerstvé, takže samozřejmě nás to pořád bolí. Ale už chceme jít dál a nějakým způsobem bojujeme. Snažíme se starat o chalupu a psy, aby vše fungovalo,“ dodal pro Aha! Pavlík.

Tohle jste v televizi neviděli! Vystřižená scéna se Špinarovou v Tváři:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
italiano
20. 7. 2017 • 14:14

To je jak kdy. Někdy čekají i různé domy seniorů, kde vládnou expolitici-trafikanti.

majojo
20. 7. 2017 • 09:45

Dejte už s tím bezvýznamným cvalíkem pokoj. Koho zajímá eho pár umlousaných melounů? A proč mu tyhle informace k nezaplacení bulvár vůbecuveřejňuje?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.