Bez cenzury! Od největších genitálií na světě mu pomohl lékař | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bez cenzury! Od největších genitálií na světě mu pomohl lékař

Teď snad konečně bude žít normální život!
Teď snad konečně bude žít normální život! (Foto: Profimedia, ara)

Forence Owiti Opiyo (21) neměl znetvořené genitálie od malička. Jeho problémy začaly v deseti letech, když si nahmatal na varlatech cystu. Jeho prvotní léčba zabrala, ale po pár letech se problémy vrátily…

Mladému muži Keni jeho obrovské genitálie znemožňovaly běžný život, dokonce musel přerušit školní docházku, protože spolužáci se mu posmívali. Forence věděl, že by mu mohla pomoci operace, ale neměl na ni dostatek financí.

Na jeho utrpení se už nevydržel dívat jeden z jeho sousedů, který Forencovy snímky zveřejnil na sociální síti. Během několika dnů se zvedla obrovská vlna solidarity a dárci se na jeho operaci složili. Podle informací britského Daily Mailu je už Forence po operaci a lékaři uvedli, že do tří měsíců by měl být schopen vést plnohodnotný život. Jeho necenzurované snímky najdete v naší fotogalerii, jsou však vhodné jenom pro silné povahy.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.