Válka Noida s Dvořákovou: Tohle už je přes čáru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Válka Noida s Dvořákovou: Tohle už je přes čáru!

Gábina Dvořáková chce, aby jí Noid oslovoval titulem.
Gábina Dvořáková chce, aby jí Noid oslovoval titulem. (Foto: Instagram, David Kundrát)

Už to bude nějaký ten pátek, co Gábina Dvořáková (28) podala žádost o rozvod manželství. Teď na Vaška Noida Bártu (36) přišla s dalším neuvěřitelným požadavkem. Co tedy po zpěvákovi chce?

Dvořáková se totiž začala ohánět titulem, vystudovala totiž pedagogiku, a tak prý ví, co je pro jejich malou dceru nejlepší. Navíc vyslovila přání, aby jí Vašek Bárta oslovoval jejím titulem, tedy magistro. „To se mi zdá opravdu už přes čáru. Jsem obyčejný chlap, nemám vysokou školu. Živím se zpíváním,“ uvedl Noid pro Blesk.

Je pochopitelné, že zpěvák nechce na její požadavek přistoupit. „Rozhodně Gábinu jako stále ještě manželku a matku svého dítěte oslovovat magistro nebudu! Před Terezkou jí budu dále říkat maminko. Pokud budeme hovořit pouze my dva, tak jí budu říkat Gábino,“ dodal rázně s tím, že v soukromí už s ní stejně nikdy nechce být sám. „Už jen čekám, z čeho mě zase nařkne. To je oblíbená zbraň, vzpomenout si v rámci boje o dítě a výživné na různé nesmysly,“řekl a dodal, že tohle nemá zapotřebí.

 Opuštěný Noid šokuje vzhledem: Zhubl 8 kilo? Stres z rozvodu?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.