Studenková se namíchla: Vypadáme jako hlupáci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Studenková se namíchla: Vypadáme jako hlupáci!

Zdena Studenková se pořádně naštvala.
Zdena Studenková se pořádně naštvala. (Foto: FTV Prima, ara)

Zdena Studenková (63) je známá svou prostořekostí, teď se pořádně obula do jedné z divaček pořadu Inkognito. V jednom z nejpopulárnějších slovenských pořadů, totiž účinkuje i ona. Není tedy divu, že obvinění z podvodu ji pořádně naštvalo.

Podle webu topky.sk navštívila totiž Studenková manikérku, která jí vyprávěla, co slyšela od jedné zákaznice, která se natáčení také zúčastnila. „Byla jsem v pořadu Inkognito, Studenková mě uhádla. Ale proč? Protože v maskérně jí řekli, co já dělám,“ práskla Zdena, co její manikérce řekla jedna ze zákaznic.

Není se co divit, že takové tvrzení herečku rozpálilo doběla. „Vzkazuji dámě, že lže, vyprošuji si to! Jsem právem rozhořčená, že nás někdo osočuje,“ dodala naštvaná herečka, které se zastal i jeden z jejích kolegů. „Vypadáme jako hlupáci a opravdu to vypadá tak, že známe profese dopředu, ale je to hloupost,“ vysvětloval divákům Michal Hudák, že Zdena je naštvaná oprávněně.

 Zdena Studenková: Žárlím tak, až mě to fyzicky bolí!

Video se připravuje ...

 

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.