Dara Rolins: Aktuálně o miminku, nečekaně o hroucení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dara Rolins: Aktuálně o miminku, nečekaně o hroucení

Patrik se za lásku k Daře očividně nestydí.
Patrik se za lásku k Daře očividně nestydí. (herminapress.cz)

Čtyřiačtyřicetiletá zpěvačka se rozpovídala na téma dalšího mateřství a psychických problémech. Budete zírat!

„Nejnověji mi dokonce lidé říkají, aby jsem se zamyslela nad tím, že chci ještě možná dítě. Co vymýšlím s těhotenstvím, když mám čtyřicetčtyři let. V tomhle věku by jsem o tom prý neměla ani uvažovat. Znám přitom hodně žen, které měly dítě po čtyřicítce. Tohle téma nechávám otevřené," popsala své aktuální úvahy Dara Rolins v magazínu Emma. 

Život populární zpěvačky sebou ovšem přináší i negativa. „Přiznávám, že se hroutím i několikrát za den, ale normálně na pět sekund. A potom se do něčeho zakousnu a zase fičím na plný plyn," práskla na sebe Dara s tím, že když si žena sáhne na dno a ocitne se na kolenou, neexistuje, aby z toho nevyšla ještě silnější.

Dara Rolins na videu: Svatba s Rytmusem nebude! Co se stalo? 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
anka
20. 7. 2017 • 16:51

Musi to strasne stvat ten lidsky povl s preszdivku rosi12, kdyz cik.anskej povl je uspesnejsi po vsech strankach nez on ...

-bello-
20. 7. 2017 • 11:13

Ten plátek Emma je slovenský.Byla jsem líná se podívat, jak to tam zní, ale docela jistě ten blb, co to přeložil do češtiny, češtinu neumí! Myslím, že AHA už klidně může přejít na esperanto.To, co produkují čeština není.Ta jejich šéfka je snad úplně blbá a k jakékoli kritice netečná !!!

rezacek
19. 7. 2017 • 14:44

Když vidím tu vražedkyní, chce se mi zvracet. A ten její nabíječ ... škoda slov.

majojo
19. 7. 2017 • 12:33

Aby jsem se zamyslela? To snad ani ta Darinka nemohla říct. To je negramotnost nejvyššího druhu u novináře, který za to, nota bene, bere prachy!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.