Tajemství ženatého milence Šinkorové: Topolánkův poradce! Pro sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajemství ženatého milence Šinkorové: Topolánkův poradce! Pro sex!

Milenec Šinkorové s Topolánkem
Milenec Šinkorové s Topolánkem

PRAHA – Milenec Daniely Šinkorové (34), podnikatel Ladislav Polák (41) je muž s dlouhými prsty. Majitel golf centra ve Vestci u Prahy se pravidelně schází na tenisu nejen s prezidentem Václavem Klausem, ale i s premiérem Topolánkem.


A jejich poslední setkání, kde byla i Daniela Šinkorová, mělo velmi tajemné pozadí. Nešlo v něm o peníze, ani o kšefty, ale o sex a ženy! A sex je prý častým tématem debat mezi Polákem a Topolánkem. „Láďa je Mirkův takový poradce v sexu,“ řekl deníku Aha! kamarád Poláka.

Polák přifrčel do Obecního domu na luxusní párty na motorce. Ve zpoceném tričku a s helmou v ruce vtrhl na večírek a hned přiběhl k Topolánkovi. Cestou si ještě stačil vyměnit pár slov se Šinkorovou, ale pak se hned upnul na Topolánka. Daniela jen s úsměvem přehlížela debatu obou mužů. O čem se bavili?

Kliknutím zvětšetePodle známých Poláka má spolu s premiérem jeden společný zájem. Milenky! Zatímco ženatý Topolánek čeká dítě s Lucií Talmanovou, ženatý Polák chodí se Šinkorovou. „Pravidelně se špičkují v tom, kdo to líp zvládl. Baví se o sexu a Polák Topolánkovi radí, jak to sehrát, aby nevypadal jako kašpárek, když má manželku a milenku. Ale Mirek ho asi moc neposlouchá,“ prozradil deníku Aha! Polákův dobrý přítel. Ve středu byla jejich debata krátká, vzrušená a plná gest. Ale dávali si dobrý pozor, aby je nikdo neslyšel. Polák pak odkvačil pryč, nasedl na motorku, na všechny ukázal vztyčený prostředníček a odjel. Zda svým gestem ukazoval, že Kalousek je jednička (takhle svůj vztyčený prostředníček ve Sněmovně omlouval Topolánek), nebo všechny posílal do oněch míst, se včera zjistit nepodařilo. Kliknutím zvětšeteA otázkou je i to, zda tohle gesto naučil Topolánka právě Polák, nebo naopak.

A Šinkorová? Ta odešla z večírku později a sama. Stejně jako nedávno Talmanová z jiné akce, kde ji pro změnu zase nechal Topolánek. Je vidět, že oba pánové své chování mají velmi podobné. Jen pro shrnutí. Oba mají manželku, milenku, oba zdraví vztyčeným prostředníčkem, oba nechávají své partnerky na večírcích samotné a oba hrají tenis ve Vestci u Prahy. To už není náhoda.


Autor: Soňa Stehlíková
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.