Jiří Paroubek (64): Tajné útěky na pláž. Co tam dělá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Paroubek (64): Tajné útěky na pláž. Co tam dělá?

Paroubek si pobyt na Riviéře očividně užívá!
Paroubek si pobyt na Riviéře očividně užívá! (David Malík)

V politice ho už nechtějí, ale u filmu by možná šanci měl! Expremiér Jiří Paroubek (64) se na Francouzské riviéře předvádí v báječné kondici. A pokud by po ranní pláži bloumal producent s myšlenkou rozjet třetí sérii záchranářského seriálu Pobřežní hlídka nebo najít nástupce mistra bojových umění Bruce Leeho, musel by někdejšího šéfa ČSSD ihned angažovat.

Vyráží na pláž ještě za kuropění. V době, kdy tu není ani noha a jen traktor uhlazuje písek, Paroubek ukazuje své nově nabyté svůdné tělo při běhu a zvláštních prostocvicích. Je totiž vyznavačem čínského cvičení Čchi-kung a Chuej-čchun-kung, které podle něj zvyšuje odolnost proti rakovině, kardiovaskulárním chorobám či Alzheimerově chorobě.

Cviky, které připomínají tygří pohyby bojovníka Bruce Leeho, provádí denně. A tak je nemohl vynechat ani na dovolené, kterou nyní tráví ve Francii poblíž Saint Tropez. „Po zhubnutí se mi lépe dýchá a vlastně všechny fyzické činnosti jdou lépe,“ pochvaloval si nedávno. A na osiřelé pláži skutečně vypadá jako nyní stejně starý David Hasselhoff (64), když v 90. letech oslňoval v Pobřežní hlídce jako Mitch Buchannon.

S brunetkou na snídani
Z rozcvičky se Paroubek už kolem osmé hodiny vrací do čtyřhvězdičkového hotelu La Pinède Plage, kde jen pokoj na deset dní nyní vyjde kolem 200 tisíc. Pak už ale vysportovaný pan Jiří nezůstává sám. Snídani si vychutnává s brunetkou, v níž Aha! odhalilo bývalou poslankyni za ČSSD Gabrielu Kalábkovou (41). Podle jeho bývalých spolustraníků z ČSSD s ní měl někdejší šéf strany vždy důvěrný vztah. Někteří se domnívají, že vlastně trvá celých deset let...

V každém případě teď u sympatické brunetky, která mu v sekretariátu premiéra organizovala program, našel pochopení v těžké situaci před rozvodem s manželkou Petrou (43). Paroubek to ale odmítá potvrdit a trvá na tom, že na dovolené je sám.

Bleskové video zprávy: Paroubek vyrazil na Riviéru, prý zcela sám. Aha!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kov3
18. 7. 2017 • 05:49

Tschechische sex-symbol

eisenbieger
17. 7. 2017 • 07:51

tak on uz ji 10 let vomrdava a pri tom zakladal novou rodinu s petrou ...takovy prase , na co si hraje ? ....do politiky uz ho nevzali asi vedeli o tomhle a Petre se to doneslo ...a co brunetka taky rozvedena a nebo ma manzela troubu kterymu rekli ze jede na tejden na seminar .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.