Smolařka Kuklová je už zase sama | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smolařka Kuklová je už zase sama

„Náš vztah se přenesl na přátelskou úroveň. Už netvoříme pár.“
„Náš vztah se přenesl na přátelskou úroveň. Už netvoříme pár.“ (fcb)

Dlouho jim to nevydrželo. Po půl roce si řekli Michaela Kuklová (49) a fotograf Jiří Káš (38) »sbohem«. Princezna Jasněnka je tak zase sama. 

„S Jiřím už jsme jenom kamarádi. Vděčím mu za hezký čas a doufám, že další spolu zažijeme, protože praví přátelé jsou na celý život,“ napsala na Facebook Míša. A Jiří reagoval: „Náš vztah se přenesl na přátelskou úroveň. Už netvoříme pár.“

Potom pro Aha! fotograf Playboye dodal: „Míšu mám stále rád a v úctě a vážím si jí.“ Škoda, Kuklová byla tak šťastná, že po pěti letech konečně našla spřízněnou duši, se kterou i počítala do dalšího života. „Jsme opravdu v mnoha věcech stejní a máme na věci totožné názory. Možná je to i tím, že jsme se oba narodili osmého dubna,“ sdělovala nadšeně před půl rokem. Princezna Jasněnka má holt na chlapy asi smůlu.

VIDEO: Co nejvíc trápí Míšu Kuklovou? Vráska mračivka a jizvy po akné!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
eisenbieger
17. 7. 2017 • 08:19

tak ona ramlovat bude umet celou noc coz o to , ale on je fotograf playboye, tak to je jasny ten opichava ty co foti to je dokazany ze ta co se nechava fotit naha to pri tom potrebuje a jak ....taky asi nema peneze a fotograf potrebuje si koupit poradnou karu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.