V divadle po Haně Gregorové nová šéfka řádí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

V divadle po Haně Gregorové nová šéfka řádí...

Romana Goščíková
Romana Goščíková (Foto – herminapress.cz)

Vzala to od podlahy! Nová principálka divadla Radka Brzobohatého (†79) Romana Goščíková (35), která divadlo koupila za 8 milionů, už postavila celý divadelní soubor do pozoru!

Poté, co vdova po oblíbeném herci Radku Brzobohatém (†79) Hana Gregorová (64) v tichosti prodala divadlo po zemřelém muži za osm milionů, se nová ředitelka kulturního stánku pustila »do úklidu« po své předchůdkyni.

Hercům zrušila prázdniny
„Převzala jsem tenhle kulturní stánek od paní Hany Gregorové a už připravujeme nová představení,“ řekla Goščíková. Herci tak nedobrovolně přišli o divadelní prázdniny a musejí makat i přes léto. „Už na 8. a 9. září chystáme premiéru dramatizace milostné novely Romaina Rollanda Petr a Lucie a v říjnu pak detektivní komedii Bruna Duarta Parfém v podezření,“ ozřejmila své plány nová principálka.

Investuje miliony
Goščíková také nastínila, že divadlo projde i úpravami. Podle zjištění Nedělního Aha! chystá nová majitelka velkou rekonstrukci za několik milionů korun.

Drahý provoz
Vdova po oblíbeném herci se dlouho držela, i když si často stěžovala, že provoz ji stojí spousty sil a peněz. „Motivace byl Radek, a když zemřel, uvažovala jsem, že divadlo zavřu. Ale pak jsem si řekla, že to by se mu nelíbilo, že by to nechtěl. Že zkrátka v životě nic nejde jako po másle,“ řekla Gregorová před třemi lety. Letos se ale rozhodla, že se divadla definitivně zbaví. 

Gregorová na videu o konci divadla Radka Brzobohatého: Ztratila jsem motivaci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
eisenbieger
17. 7. 2017 • 17:34

ty zidovsky ocka , se mela nejdriv vomrdat dvouma vyzilyma panama najednou a pak by si to rozmylela ...prachy projebe

ivoadler
16. 7. 2017 • 16:06

Paní Goščíková má správný podnikatelský drive. Držím jí palce. Divadel je u nás jako sra ček. Se státními dotacemi proč ne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.