Sámer Issa: Únos synovce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sámer Issa: Únos synovce!

Sámer Issa (vlevo) s bratrem Marwanem, kterého před časem vzal na večírek, nyní doufají, že se Marek najde co nejdříve.
Sámer Issa (vlevo) s bratrem Marwanem, kterého před časem vzal na večírek, nyní doufají, že se Marek najde co nejdříve. (Aha! – Marek Pátek)

DĚČÍN – Tříletého Marka Issu, milovaného synovce zpěváka Sámera Issy (21) unesli! „Včera za ním přišla jeho biologická matka Marie Zavoralová, které ho dříve odebrali, na návštěvu. Pak už jsme ho neviděli,“ líčil nám včera zlomeným hlasem populární zpěvák, který měl k synovi svého mladšího bratra Marwana velmi silné pouto!


„Zavoralová za Markem přišla na návštěvu, kterou má soudně povolenou. Říkala, že ho jenom vezme do cukrárny a za chvilku budou zpět,“ tvrdí Sámer, jehož rodičům přišla od Marečkovy matky následující esemeska: »Už ho nikdy neuvidíte!«

„Bojím se, že by s ním mohla odjet do ciziny, což by byl velký problém. Jeho matka ho totiž má stále zapsaného v pasu. Samozřejmě jsme podali trestní oznámení na policii a teď nám nezbývá než čekat,“ smutní Issa. Kliknutím zvětšeteTo je však v současné situaci pro Sámera i jeho bratra Marwana velice těžké. Objevily se totiž i spekulace, že Zavoralová má podezřelé styky s albánskou mafií! A pokud by se jí podařilo odvézt tříletého Marečka za hranice České republiky, je dost možné, že by ho už nikdy neviděli! „Proto prosím všechny dobré lidi, kteří by Marečka viděli, aby dali vědět policii,“ žádá prostřednictvím deníku Aha! Issa.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.