Náročné narozeniny Gotta (78): Smutná dcera Dominika: TÁTA MI NEZVEDAL TELEFON! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Náročné narozeniny Gotta (78): Smutná dcera Dominika: TÁTA MI NEZVEDAL TELEFON!

Tátovi se Gottová pokoušela dovolat celý čtvrtek i během včerejška, kdy měl narozeniny.
Tátovi se Gottová pokoušela dovolat celý čtvrtek i během včerejška, kdy měl narozeniny. (Foto Profimedia.cz)

Nejstarší Slavíkova dcera Dominika (44) byla tento týden na skok v Česku a chtěla tátovi popřát k 78. narozeniníám. Jenže Karel Gott jí nezvedal telefon! Nakonec se spojili až v pátek večer, kdy Mistr slavil narozeniny v úzkém kruhu rodinném. S manželkou Ivanou (41) a dcerkami Charlottkou (11) a Nellinkou (9).

Gottová přiletěla do Česka v polovině týdne s manželem Timem Tolkkim (51). Chtěli vidět koncert jeho bývalé kapely Stratovarius na právě probíhajícím festivalu Masterst of Rock ve Vizovicích u Zlína, po něm se přesunuli do Prahy.

Pozdní spojení
„Snažila jsem se tátovi dovolat, ale nepodařilo se mi to. Telefon nezvedal. Snad se to ještě povede...“ věřila včera odpoledne Dominika, se kterou jsme se spojili. „Nevím, jestli je tady. Nemám o něm dostatek informací,“ dodala. Pozdě večer se nakonec spojili: "Pan Gott si s Dominikou v pátek večer telefonoval," napsala Aha! v sobotu dopoledne bez bližších podrobností mluvčí rodiny Aneta Stolzová. 

Rok ticha
Komunikační odloučení mezi tátou a dcerou začalo loni na jaře, kdy vrcholil zpěvákův boj s rakovinou mízních uzlin. Dominika tehdy otci vyčetla, že během nemoci přepsal veškerý majetek na manželku Ivanu Gottovou (41) a se staršími dcerami o tom vůbec nemluvil.

„Pohádali se na pokoji v nemocnici. Od té doby jejich vztah ochladl. Dominika Karlovi v debatě o majetku a rodinných poměrech mimo jiné řekla, že už je několik vdaná za svého přítele. A jeho strašně zamrzelo, že mu to tajila,“ tvrdí zdroj z okolí Karla Gotta.

Chabý kontakt
„Nevoláme si a nejsme v kontaktu jako dříve,“ potvrdil deníku Aha! už loni zpěvák. „Dominika je vdaná už několik let, ale já jsem se to od ní dozvěděl teprve nedávno,“ posteskl si pak v zimě, když dostal dotaz na dceřinu svatbu.

Platil jí byt v Česku
Když Dominika na začátku roku 2015 utekla od svého manžela, protože už dál nemohla snášet jeho maniodeprese, táta Karel jí velmi pomohl. Platil jí v Česku byt, pomohl jí sehnat práci a půjčil dceři auto. Za rok se ale Gottová do Finska k Timovi, jehož zdravotní stav se zlepšil, vrátila.

Na video s Karlem Gottem se podívejte zde:

Video se připravuje ...




 



Přečtěte si
zamlzena
19. 7. 2017 • 11:23

"Výlet" dostala jako dárek, jeliikož by o Silvestra tady zůstala sama. Asi by u společného stolu bylo dusno. Kvalitní lidi podobné situace zvládají, to ale není tento případ/ Ivana/

amej
18. 7. 2017 • 09:31

a zase zbrklý autor článku: ..."několik vdaná za svého přítele." Proboha, když jsem blbý, proč si to po sobě aspoň nepřečtu???

zamlzena
15. 7. 2017 • 14:31

Tak to s e moc v lidech nevyznáš/ rovný chlap?/, a raději se sdnad ani sám nežeň.

zamlzena
15. 7. 2017 • 14:28

Dominika dceru tzv vyvdala. " Taťka" tak asi měl dostat zpátky to, co sám dělal, tedy že tajil svou dceru před rodiči a celým světem. Nevím, jerstli udělala dobře, ale asi mu chtěla nastavit zrcátko. Ivana je asi větší diplomat, jak už to kozorozi tak mívají, a nedisponuje většími city, kdy na ně není pro sebelásku moc místa. Ale KG je také egoista.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.