Předvedla světu jízdu smrti a teď: Nikol B. (†21) pohřbí bez obřadu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Předvedla světu jízdu smrti a teď: Nikol B. (†21) pohřbí bez obřadu

Předvedla světu jízdu smrti a teď... Nikol B. (†21) pohřbí bez obřadu
Předvedla světu jízdu smrti a teď... Nikol B. (†21) pohřbí bez obřadu ( Foto Facebook)

Žádné kytice a oblíbené písně v obřadní síni. S Nikol B. (†21) z Teplic, která minulý týden ve čtvrtek ve VW Beetl na Mostecku předvedla v přímém přenosu na Facebooku jízdu smrti, se nejbližší rozloučí jen v rodinném kruhu.

Nikol B., která černého »broučka« v šílené rychlosti u Obrnic zabořila do protihlukové stěny a nepřežila, pohřbí matka bez obřadu. Podle jejích známých byla ve středu na pohřební službě smutnou záležitost vyřídit. „Nebude jí dělat pohřeb.

Strašně trpí a zlostné komentáře na Facebooku a u článků na adresu její dcery ji ničí,“ nastínila důvod pohřbu bez veřejnosti jedna ze sousedek z řadového domu, kde Nikol B. s matkou a jejím nemocným přítelem bydlela. „Na Nikolu byla radost pohledět. Vždy byla taková upravená a hezky oblíkaná. Byt si zařizovala v přízemí. Holky udělaly špatnou věc, ale takhle to skončit nemuselo,“ dodala další sousedka.

Po svém se bude muset s Nikol rozloučit i její kamarádka Nikola V. (22). Ta šílenou jízdu natáčela na mobil a přenášela živě do světa. Jako spolujezdkyně měla štěstí. Přežila, dokonce bez vážných zranění. Teď ale bojuje s pamětí. Na nehodu si podle známých rodiny prý zatím nevzpomíná. Ve středu si ji z nemocnice odvezli rodiče domů.

Na videa ze šílené jízdy se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
linaaaaa@seznam.cz
15. 7. 2017 • 03:52

pica ses jedine ty...ty kundo

sylvie59
14. 7. 2017 • 11:14

Jestli jste v mládí neudělal spoustu kravin, které byly "na hraně", tak jste se asi narodil už jako dospělý. Naštěstí naše nezodpovědné hazardy s životem strážní andělé většinou ustojí, neb jsou trénovaní. A nebo jste stále ještě mlady a nezralý, když vám dělá dobře používat vulgarity k smrti nějakého člověka, po které vám vlastně vůbec nic není.

ptacek5
14. 7. 2017 • 10:23

to snad ne, vy musíte být totálně zlý člověk.

cozumel96
14. 7. 2017 • 10:13

Kdyby se jednalo o Vaše dítě, asi byste takhle nemluvil/a

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.