Robert Záruba: Špatná zpráva pro fanoušky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Robert Záruba: Špatná zpráva pro fanoušky!

Robert Záruba je zklamaný.
Robert Záruba je zklamaný. (Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta, Profimedia.cz)

Tohle není dobrá zpráva! Česká televize má málo práv na vysílání přenosů a záznamu ze zimní olympiády, která příští rok proběhne v jihokorejském Pchjongčchangu. Na festivalu v Karlových Varech to přiznal šéfkomentátor ČT Robert Záruba (49).

„Mám špatnou zprávu, nakupování práv bylo natolik složité, že nemůžeme olympiádu vysílat na dvou kanálech, jak byli lidé doteď zvyklí,“ prohlásil Záruba. „Máme limit hodin, který smíme z olympiády odvysílat. Už s tím nejde nic udělat. Znamená to, že olympiáda poběží jen na jednom kanálu. Záznamy na internetu nebudou, je mi líto,“ dodal Záruba.

Ten samozřejmě počítá s tím, že řada diváků bude nespokojena. „Pevně věřím, že to pochopí. Uděláme vše pro to, abychom lidem i tak přinesli co nejkvalitnější servis,“ dodal Robert.

Jel na kole

Přijel do Karlových Varů společně s kolegy na kole. „V Hořovičkách mne proháněl pes, tak jsem se mu snažil ujet,“ prozradil komentátor. „Jinak jsme tedy za necelých 11 hodin ujeli 168 kilometrů.

Bylo to vlastně na počest cyklojízdy pana režiséra Formana a kostýmního výtvarníka Pištěka z roku 1990, kteří v tomto roce také přijeli na festival na kolech,“ prozradil Záruba na setkání s fanoušky v domě ČT.

Na video se Zárubou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.