Studenková takové zacházení ještě nezažila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Studenková takové zacházení ještě nezažila!

Herečka si natáčení s HBO užila, i když bylo náročné.
Herečka si natáčení s HBO užila, i když bylo náročné. (Profimedia.cz, reprofoto TV Makríza)

Na zasloužený relax se těší i Zdena Studenková. Herečka se na prázdninový klid těší především proto, že tento rok spolupracovala na několika projektech, které ji stály spoustu sil. Divadlo, filmu, seriály, tohle všechno Zdena stihla. Na jedno natáčení má ale nejzajímavější vzpomínky…

,,Měla jsem celkem náročný rok, protože jsem spolupracovala na třech projektech v Česku. Je to dost namáhavé, protože docházet tam není zábava. Nejdřív jsem točila film s Bolkem Polívkou Manžel na hodinu, poté jsem natočila pro HBO další řadu Terapie s Karlem Rodenem. Před dvěma týdny jsem dokončila další sérii První republiky… Bylo toho opravdu dost, i vstávání ve čtyři ráno… Už se těším na prázdniny,“ řekla Zdena serveru pluska.sk.

Jeden projekt Studenkové se ale od ostatních velmi liší. Je to zmiňovaná Terapie, kterou Zdena točila s Rodenem. HBO je společnost na obrovské úrovni, takže celkové natáčecí podmínky a nároky se nedají s běžnými slovenskými a českými produkcemi srovnávat. Jiné podmínky zažívají i herci v oblasti péče. Své si zažila právě i Studenková.

,,Na placu vám nikdo nic neodpustí, jednoduše makáte, dvanáct hodin v kuse točíte. Ale musím říci, že jsem poprvé v životě zažila to, že jsem měla osobní asistentku. Chodila mi pro vodičku, kávičku a ptala se mě: ,,Nechceš bačkůrky, Zdeničko?“ Oni nám vytvoří takové podmínky, abychom doopravdy mohli makat a celý den se soustředit na práci,“ svěřila se, se zacházením na úrovni hollywoodské hvězdy Zdena.

Na video se Zdenou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.