Monika Marešová v šoku: Syn utrpěl úraz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Monika Marešová v šoku: Syn utrpěl úraz!

Monika Marešová byla v šoku!
Monika Marešová byla v šoku! (Aha! – Martin Hykl, Karel Kopáč, David Kundrát, Alexandr Malachovský, Marek Pátek, Dalibor Puchta, Martin Přibyl, ČTK, Profimedia.cz, ara)

Tak tohle v plánu nebylo! Jakmile se Monice Marešové (42) vrátil jedenáctiletý Jakub z tábora, musela ho hned odvézt rovnou do špitálu. Na polovinu prázdnin vyfasoval sádru!

Těšila se, jak si spolu užijí dny volna. Bezstarostné letní radovánky jim ale skončily dřív, než pořádně začaly. „Návrat z tábora rovnou do Motola a sádra na tři týdny! Prostě bezva na prázdniny,“ posteskla si bývalá moderátorka na sociální síti u fotky staršího syna s rukou v gypsu.

„Stalo se mu to poslední večer a nikomu o tom neřekl. Nebrečel, nic. Sám netušil, že by to mohl mít zlomený,“ svěřila deníku Aha! máma Monika. „Byla to klasická klukovina – přetahovali se o dveře, a když se rozlítly, tak Kubu trefily do ruky,“ popsala Marešová, jak se její syn zranil.

Jejich letním plánům tak odzvonilo – Kubík bude mít dlahu tři týdny, další tři pak bude muset být v klidu.

Klidový režim bez vodních lyží 
„Musí se šetřit. Nesmí hrát fotbal, skákat na trampolíně a hlavně nemůže jezdit na vodních lyžích, na které jsme se moc těšili,“ posteskla si Monika. Kubík to prý zatím bere jako dobrodružství. Snad nezmění názor, až bude o tři roky mladší bráška Matěj dovádět ve vodě a on na něho bude jen koukat ze břehu.

Na video s Marešovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
govana
12. 7. 2017 • 08:26

Celebrita utrpěla ŠOK.... děcko má sádru Krávo znuděná...krm tisk... A co teprve kdyby tvůj miláček onemocněl nevyléčitelnou nemocí ???Co by jsi utrpěla ? (samozřejmě to mladému Marešovi nepřeji)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.