Tomáš Berdych a jeho Ester: Tak chutná láska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tomáš Berdych a jeho Ester: Tak chutná láska!

Ester umí Tomáše potěšit!
Ester umí Tomáše potěšit! (Instagram.com)

Jako dárek za postup do čtvrtfinále Wimbledonu si tenista Tomáš Berdych (31) vysloužil romantickou večeři od manželky Ester (24). Kéž by dnes po duelu s Djokovičem musela znovu ke sporáku!

Po téměř tříhodinové vyhrané bitvě s Rakušanem Thiemem 6:3, 6:7, 6:3, 3:6 a 6:3 si Berdych mohl smlsnout na triumfální odměně. „Vařím pro manžela Tomáše po velkém vítězství,“ pochlubila se na Instagramu jeho půvabná modelka Ester s obrázkem lahodně vypadajícího pokrmu naaranžovaného do tvaru srdce.

„Večeře od té nejlepší na světě,“ liboval si Tomáš, který si může být jistý, že když se jeho žena odebere za plotnu, výsledek bude plný vitamínů. Sličná Ester je totiž známou vyznavačkou zdravé stravy.

„Jídlo si hlídám tak, jako skoro každá žena, které záleží na tom, jak vypadá. Nejde o žádné diety, ale zdravý životní styl. Snažím se jíst hlavně hodně zeleniny, luštěnin, ryb, masa a ořechů,“ vyjmenovala před časem zlínská rodačka pro Super.cz ingredience, které tvoří její jídelníček.

Jejího manžela ovšem čeká souboj s Novakem Djokovičem, s nímž má nepříznivou bilanci 2 výher a 25 porážek. A Tomáš spolu s českými fanoušky doufá, že na konci dne bude moci Ester podávat další vítěznou večeři!

Na video s Tomášem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.