Nádor jako vejce, pomoc vyhledal za rok a půl! Z fešáka je netvor | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nádor jako vejce, pomoc vyhledal za rok a půl! Z fešáka je netvor

Tim se o své trápení podělil na sociální síti.
Tim se o své trápení podělil na sociální síti. (Foto: Facebook.com)

Timu McGrathovi (38) byla diagnostikována velmi vzácná forma rakoviny už v roce 2014. Tehdy byl nádor v jeho čelisti velký jako vejce. Rok a půl strávil muž hledáním jiné než chirurgické léčby, jenže hledal marně, operaci se nevyhnul. Co se bude dít dál, ale nečekal ani v nejhorší noční můře.

 Na konci května 2015 se jeho nádor zdvojnásobil a byla mu provedena tracheotomie, aby mohl alespoň dýchat. Ozařováním se podařilo sarkom zmenšit na polovinu, pak teprve mohl být vyoperován. „Když se nádor zmenšil a radiační léčba skončila, musel jsem čekat několik týdnů, než mohli odstranit zbývající masu,“ svěřil Tim britskému DailyMailu.

 „Před operací mi jako nejhorší scénář řekli, že můžu přijít o levé oko a levé ucho, ale nevěřil jsem tomu, že to bude nutné,“ svěřil. Jenže realita byla ještě mnohem horší, což je patrné z fotografií z průběhu jeho léčby. Jeho tělo se odmítlo zahojit a jeho situace se zdála jako beznadějná.

 Až v roce 2016 muž vyměnil chirurga. Doktoru Kongritu Chaiysatovi se podařilo mu jizvy na hlavě zacelit pomocí kůže z nohy a předloktí. Tim má před sebou ještě dlouhou cestu k plnohodnotnému životu, ale říká, že teď konečně vidí naději na lepší život. Jak Tim bojuje s následky zákeřné nemoci, se podívejte v naší fotogalerii.

 

Takhle ničí Pomejemu rakovinu! Ozařování probíhá na dětské onkologii!

Video se připravuje ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.