ŽAL ex-moderátora Medúzy Juchelky: Těžce nemocný synáček odešel... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

ŽAL ex-moderátora Medúzy Juchelky: Těžce nemocný synáček odešel...

Aleš Juchelka
Aleš Juchelka (YouTube.com)

Když ještě před nedávnem Aleš Juchelka (41) hovořil o svém těžce nemocném synovi, zmiňoval i prognózy z nejtemnějších. Ty se bohužel naplnily.

Genetickou vadou trpící syn Aleše Juchelky Oliver zemřel v dubnu ve věku 10 let. „Ty jsi můj milovaný syn, v tobě jsem našel zalíbení," stojí na parte vyzdobené postavičkami z dětských večerníčků. Poslední rozloučení pak proběhlo v modlitebně Církve bratrské, jejíž je Juchelka členem. S manželkou Terezou se starají ještě o dvě děti.

„Náš Oliver je velmi vážně nemocný. Trpí genetickou vadou metabolismu zvanou mukopolysacharidóza typu IIIA, Sanfilippův syndrom. Je to vzácné strádavé onemocnění, kterým trpí pár jedinců v republice. Dozvěděli jsme se to v jeho skoro čtyřech letech. Do té doby se náš kluk vyvíjel normálně, jen byl abnormálně hyperaktivní, nespavý, nezvladatelný a extrémně běhavý," popsal před časem nelehkou situaci na domácí frontě Juchelka v magazínu Hnutí pro život.cz. A na videu pak dodal, že pacienti s touto diágnózou se dožívají 14 let věku.


Na videu Aleš Juchelka hovoří nejen o nemocném synovi:

Přečtěte si
nicnezpravda
11. 7. 2017 • 21:42

Ale i ty máš chybu.. nepsali to minulý týden ale včera..

majojo
11. 7. 2017 • 11:46

Hezký příklad práce bulváru. Minulý týden článek o tom, že má Juchelka těžce nemocného synka, dnes srdcervoucí zpráva, že chlapeček zemřel - v dubnu. V dubnu nebyla okurková sezóna a Juchelka zase není tolik VIP, aby se do tehdejší drbárny vešel. Tak to sem prskneme v červenci, oni to čtenáři skosnou, když se nic neděje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.