Jágrovu Verču čeká vyšetřování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jágrovu Verču čeká vyšetřování!

Veronika Kopřivová má starosti s podnikáním.
Veronika Kopřivová má starosti s podnikáním. (Foto Mária Rušinová)

Zdá se, že podnikání Veroniky Kopřivové pro ni začíná mít hořkou příchuť. Televize Nova se ohledně jejího podnikání obrátila na Českou obchodní inspekci. O co tedy jde?

„Česká obchodní inspekce zahájila na základě podnětu televize Nova kontrolu. Z prvotního ohledání tam bylo zjištěno porušení zákona o ochraně spotřebitele a šetření stále probíhá?“ uvedl pro Expres.cz mluvčí České obchodní inspekce Jiří Fröhlich.

O eshopu Veroniky Kopřivové se mluvilo už dříve, hlavně ale ve spojitosti s arogancí vůči zákazníkům. Tentokrát se má jednat o prohřešky z jiného soudku. „Na jejích stránkách chybí například informace o existenci mimosoudního řešení sporů, o možnosti odstoupení od smlouvy, informace o tom, zda má nějaké IČO, a v tom duchu ta kontrola začala a brzy bude ukončena rozhodnutím inspektorátu,“ vysvětlil Fröhlich.

Další nejasnosti v jejím podnikání nastaly kolem vystavování účtenek. Tomuto obvinění se však přítelkyně Jaromíra Jágra brání. „Je to tvrzení jedné strany proti druhé. Televize Nova nám ukázala sms zprávu, kde bylo napsáno, že u drobného zboží doklad nevystavuje. Jen u větších částek, a to je absolutní nesmysl,“ uvedl Fröhlich a dodal, že doklad musí být vystaven vždy, ať jde o jakoukoliv částku.

Veronika Kopřivová se k této záležitosti vyjádřila poněkud stroze. „Televizní noviny použily zkrácenou verzi naší odpovědi a poskytly divákům neúplné informace ve snaze poškodit jméno obchodu. Děkujeme zástupci ČOI za upozornění na doplnění povinných údajů. Ty doplníme v co nejkratším možném termínu,“ uvedla krásná podnikatelka pro Expres.cz.

Veronika Kopřivová: Proč říká Jágrovi "Kudrnáč"? Bude dítě? A svatba?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
dandova
11. 7. 2017 • 10:43

-bello-
11. 7. 2017 • 01:14

Tak jak to má? Doplníme, nebo doplním ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.