Chtěla umřít jako Bartošová? Místo nasáklé krví láká sebevrahy... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chtěla umřít jako Bartošová? Místo nasáklé krví láká sebevrahy...

Iveta Bartošová spáchala sebevraždu 29. dubna 2014.
Iveta Bartošová spáchala sebevraždu 29. dubna 2014. (Alexandr Malachovský, archiv)

Během sváteční středy se rozhodla skoncovat se životem čtyřiačtyřicetiletá žena. To by nebylo asi nic tak výjimečného, kdyby nevypustila duši přesně na stejném místě a způsobem, kterým zde před třemí lety zahynula i známá zpěvačka.

„Je tam zatáčka, takže strojvedoucí ani nemohl vidět, jestli na kolejích někdo je. Okolo čtvrté odpoledne se ozvalo troubení, pak rána a už to bylo. Zastavil až u Kolovrat," okomentoval tragédii svědek v Blesku. Hasiči a záchranka sice na místo okamžitě dorazili, ovšem nebožačce již nebylo pomoci. 

 

„Na místech, kde už se něco takového odehrálo, mají sebevrazi jistotu. A když se něco takového odehraje na místě, kde předtím zemřel někdo známý, sebevrah se může domnívat, že i jeho smrt bude významnější," ozřejmil událost z psychologické roviny Jan Cimický.

Děsivým faktem, že jde o prokleté místo, je počet mrtvých - od roku 2014, kdy odtud funebráci odnášeli Ivetu Bartošovou (†48), tu našli smrt už čtyři lidé! A pod koly vlaku tu měla v letech padesátých skončit svůj život i snacha bolševického pohlavára Václava Kopeckého (†63).


Na videu hovoří Iveta Bartošová o své matce:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
13. 7. 2017 • 13:38

Kde máme zvonit, dědku vetchý plesnivý? Pod moste? Tam máš zvonek,ty páchnoucí zm.rdlo:???? Ty trosko vypitá, tobě kdyby i čtyřicetikilový žáček deváté třídy ZŠ dal po tlamě, tak ti vylítnou ty smradlavé hnědé vykažené pahýly zubů, smrad potáhne až do Bratislavy a ty se zřítíš a zdechneš, trosko bez svalů a mozku, mrtvolo impotentní, jsi prostě jen primitiv a smradlavá bezdomovecká veš - impotentní sto let nepřevlečená a nešu.ka.jící , jsi směšný, dědku slizký. Ubožáčku ubohý, zdechlino prašivá nechutná, ještě jsi pod mostem, jít po ulici, lidi by zvraceli z tvého zjevu a smradu, dědku.

antonuis.j
13. 7. 2017 • 13:30

Dědku smradlavý plesnivý šišlavý s pahýly zubů, ty z.mrdlo, sto let se potící v jedněch darovaných hadrech a trenclích... Ty vetchý vychlastaný šeredný nechutný negramotný primitivní stařešino bez svalů a mozku, ty hnuse, ty louže hnisu strupů a slizu... Už sis sbalil svoje dvě proch.cané igelitky na bydlení pod mostm? A nezapomeˇsi sbalit tu hromadu smetí a drátů, dědku, abys měl aspoň něco pod mostem, ty dementní trosko, páchnoucí ho.vno, jsi nejhnusnější dědek, pod sluncem, ksindle zlodějská. Až přijdou povodně, pod mostem se aspoň po sto letech opláchneš, hnido smradlavá odporná, hnuse hnise slize. CHcípni, ale zas nebude sranda... tak nechcípej, zatím, ty opičí potrate, impotente, zloději a vrahu, kryso slizká lysá nechutná. ;-D ;-D ;-D

demonxxx
11. 7. 2017 • 22:34

Tak to má být, dědek bude brzy pod mostem. Co mají Kájínek, Kramný a Rychta společného? Všichni jsou VIP vrazi. Kájínek má odseděno, Kramný sedí a Rychtu to brzy čeká.

antonuis.j
10. 7. 2017 • 11:41

Musím své krásné slovíčko přesně vystihující šmejdského primitiva smradlavého dědka rychtyho napsat jinak - on je Z.M.R.D.L.O - kdo ho potká, zacpe si nos a prchá a když ten penis promluví. zacpou si lidi i uši, aby to ráčkující penisové hovado neslyšeli - ať už to chcípne, ksindl primitivní, národ bude slavit ve velkém.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.