Chudák Rázlová (69) po plicní embolii...ZNOVU V NEMOCNICI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Chudák Rázlová (69) po plicní embolii...ZNOVU V NEMOCNICI!

Regina Rázlová
Regina Rázlová (Foto Aha! – Michal Protivanský, ara)

Pronásleduje ji jedna zdravotní komplikace za druhou! Po prodělané plicní embolii, která ji dokonce ohrožovala na životě, má Regina Rázlová (69) alias autorka detektivních povídek z právě reprízovaného seriálu Malý pitaval z velkého města další zranění. Během představení si utrhla stehenní sval!

Jako by toho neměla za sebou už dost! V Divadle Ungelt, kde hraje Marlene Dietrichovou (†90), si přivodila zranění nohy. „Během představení jsem se na jevišti ohnula pro rekvizitu a ucítila jsem, že je zle.

Hned jsem věděla, že jsem si v noze něco musela utrhnout. Na druhou stranu jsem nechtěla zklamat diváky, kteří si koupili lístky, tak jsem s vypětím všech sil zvládla dohrát,“ popsala krušné chvilky herečka.


Okamžitě po představení byla ale odvezena do nemocnice. Lékaři potvrdili utržený stehenní sval a nařídili jí klid na lůžku. „Ležela bych sice ráda, ale nemám to srdce zklamat diváky, kteří se chystají na Karlštejn na letní představení Noc na Karlštejně a já tam hraju bez alternace paní Ofku. Přes den jsem tak o francouzské holi, večer ji odhodím a vystoupím před diváky jakoby nic,“ řekla deníku Aha! Rázlová.

Za 10 dní jí bude 70
Herečka se od začátku roku léčila se zápalem plic. Krátce před Velikonocemi se jí přitížilo a lékaři po převozu do nemocnice zjistili, že prodělala embolii. Regina se z toho ale vykřesala a těšila se, jak v létě oslaví 70. narozeniny.

„Budu slavit s alkoholem a krásnými muži,“ radovala se. Kulatiny má už za deset dní, tak snad je bude moci jaksepatří oslavit i se zraněnou nohou!

Na video s Reginou Rázlovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.