Vrkají jako hrdličky: Issová, Schneiderová a Kotek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vrkají jako hrdličky: Issová, Schneiderová a Kotek!

Vrkají jako hrdličky!
Vrkají jako hrdličky! (Foto ara)

Kromě filmů, večírků a společenských či pracovních schůzek si hvězdy na festivalu najdou chvilku, aby se se svou drahou polovičkou prošly po kolonádě. Vary přejí lásce.

Klára Issová (38)
Populární herečka byla dlouhá léta sama, až letos na zahájení festivalu přiznala, že přijela s přítelem Jakubem. S ním se vydala na kolonádu, kde si milenci dali kávu. Oba se skrývali za slunečními brýlemi, povídali si a herečka ze svého milého nespustila oči.

Vojtěch Kotek (29)
Po kolonádě svou lásku provedl také herec a režisér Kotek. Ten se s pohlednou dcerou umělce Jaroslava Róny Valerií seznámil poměrně nedávno. Potkali se na na narozeninách Jiřího Bartošky koncem března a už po dvou týdnech spolu letěli na svou první dovolenou.

Jitka Schneiderová (44)
Známá herečka se s vysokým holohlavým sympaťákem Lukášem objevila ve Varech už před dvěma lety, od té doby ji partner všude doprovází. Festival si nenechali ujít ani letos a ve chvílích volna si užívají společné procházky městem.

Matěj Ruppert (39)
Letošní ročník nevynechal ani tento známý muzikant. Ten se předloni zdržel jen na pár hodin, jeho manželka Tereza totiž měla každou chvíli rodit. Letos se tak na kolonádě prošli už jako rodina s dcerou Anežkou (2) a brzy »se rozrostou« o dalšího potomka.

Na video s Kotkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.