Pódium SMRTI! Zemřel tam stejně jako Špinarová... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Pódium SMRTI! Zemřel tam stejně jako Špinarová...

Tady se konal festival, kde vystoupilo šest rockových kapel.
Tady se konal festival, kde vystoupilo šest rockových kapel. (Foto Aha! – Michal Protivanský, Facebook, rockfest-caslav.cz)

Prokletá Čáslav! Po Věře Špinarové (†65) tam na pódiu po 101 dnech zkolaboval další zpěvák a rovněž za to zaplatil životem! Mladého muzikanta Daniela P. (†26), stejně jako rockovou legendu, na koncertě oživovali, později však zemřel v nemocnici. 

Na zahradě místní Diakonie se v sobotu konal Rockový festival Čáslav, na kterém vystoupilo šest amatérských kapel z okolí. Vystoupení ale dopadlo tragicky, pro Daniela P. (†26) přijela záchranka.
„Šlo o kardiaka. Zahájili jsme intenzivní lékařskou péči, připojili ho na umělou plicní ventilaci a a ve velmi kritickém stavu převezli do nemocnice v Kolíně,“ řekla deníku Aha! mluvčí záchranky Petra Effenbergerová.


Muzikant pak ve špitále bohužel zemřel. „Můžu potvrdit, že tu došlo k této tragické události, jeden ze zpěváků zemřel. Víc vám k tomu neřeknu, byl to můj kamarád,“ řekl pořadatel festivalu Bohumil Bartuněk bez dalších podrobností.

Zemřel jako Špinarová
Česká rocková legenda Věra Špinarová (†65) měla problémy během koncertu v Čáslavi letos 22. března. Během vystoupení se jí zastavilo srdce. Okamžitě byla převezena do nemocnice a o čtyři dny později zemřela v pražském Motole.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.