Renata Visnerová: Je těhotná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Renata Visnerová: Je těhotná!

Renata je ve čtvrtém měsíci a je to na ní trochu vidět. Alkoholu se vzdala a na večírku popíjela jen vodu.
Renata je ve čtvrtém měsíci a je to na ní trochu vidět. Alkoholu se vzdala a na večírku popíjela jen vodu. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Renata Visnerová-Prokopová (26) je těhotná! Herečka, která se proslavila jako skromná a ambiciózní Maruška v nekonečném »primáckém« seriálu Rodinná pouta a teď hraje energickou lesbičku Karolínu Fenclovou v »nováckém« seriálu Ulice, je ve čtvrtém měsíci.

Renata Visnerová-Prokopová (26) je těhotná! Herečka, která se proslavila jako skromná a ambiciózní Maruška v nekonečném »primáckém« seriálu Rodinná pouta a teď hraje energickou lesbičku Karolínu Fenclovou v »nováckém« seriálu Ulice, je ve čtvrtém měsíci.

„Mám se výborně, nemám žádné těhotenské komplikace,“ řekla deníku Aha! Visnerová-Prokopová. S manželem Petrem, synem zpěváka Michala Prokopa, který moderuje na Óčku pořad Baráž, se na dítě velmi těší. „Ano, dítě jsme si plánovali, to víte, že měl manžel radost,“ usmála se herečka. „Pro mě je těhotenství opravdu velice citlivá záležitost a nechtěla bych se ukazovat na večírcích jako některé ženy,“ dodala Renata, která se v úterý na chvíli zastavila na lodi Albatros, kde se konala párty seriálu Ulice. Zřejmě tak narážela na Lenku Hornovou, která se asi rozhodla porodit na nějakém večírku. „Já se jí divím, ona už snad přenáší,“ podivovala se Prokopová nad přítomností Hornové na večírku, kde se zdržela až do pozdních nočních hodin.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.