Krejčíř & Špindlerová: Jsme leví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krejčíř & Špindlerová: Jsme leví!

Petra Špindlerová a Tomáš Krejčíř si vyzkoušeli škrabky na brambory.
Petra Špindlerová a Tomáš Krejčíř si vyzkoušeli škrabky na brambory. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herec a vítězný tanečník »nováckého« Bailanda Tomáš Krejčíř (35) společně s Petrou Špindlerovou (33) předvedli, jak se správně škrábou brambory levou rukou. A že jim to šlo opravdu od ruky.

Herec a vítězný tanečník »nováckého« Bailanda Tomáš Krejčíř (35) společně s Petrou Špindlerovou (33) předvedli, jak se správně škrábou brambory levou rukou. A že jim to šlo opravdu od ruky.

Oba jsou totiž leváci a společně tedy nemohli chybět při otevření prvního specializovaného kamenného obchodu u nás, který nabízí nejrůznější předměty pro levoruké. „Je to bezvadné. Víte, jak mi takové věcičky, jako jsou pravítka, nůžky nebo třeba i obyčejný otvírák na konzervy pro leváky usnadní práci?“ nechal se slyšet potěšený Krejčíř, který se stal kmotrem »levého« obchodu v Křižíkově ulici.

Otevření obchodu a první levé párty pro leváky se měly zúčastnit i další známé osobnosti, pro které je levá ruka důležitější než pravá. Ale mnoho z nich se z pracovních a jiných důvodů nemohlo dostavit. Na odpolední akci měla přijít i sexy těhulka Alice Bendová, která je v devátém měsíci těhotenství. Ale z pochopitelných důvodů se musela na poslední chvíli omluvit. „Není mi zrovna nejlépe. Těhotenství mi dává v posledním měsíci zabrat a navíc je strašné horko,“ zdůvodnila svou nepřítomnost při otevření obchodu Bendová. Další, kdo v našem showbyznysu píše levou rukou a na nákupy v prvním obchodě pro leváky u nás se už těší, je například Dana Morávková. Herečka z »primáckých« Velmi křehkých vztahů ale otevíračku také nestihla, protože se o ní dozvěděla na poslední chvíli. Na nákupy tam prý ale určitě vyrazí. „Myslím si, že udělat takovou prodejnu je velmi chytrý a prospěšný nápad. Nejde jen o nás dospělé, kteří si už se vším nějak poradíme, ale jde o malé děti. Těm to usnadní práci ve školách a nebudou se cítit mezi spolužáky praváky odstrčení,“ řekla zase Petra Špindlerová, které loupání brambor nedělalo ani předtím větší problémy. „Teď to bude jen o něco pohodlnější,“ dodala a oškrábala hned několik brambor jen tak pro cvik.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.