Eva Urbanová: Kila jsou zpátky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Eva Urbanová: Kila jsou zpátky!

Eva Urbanová zřejmě skončila s dělenou stravou, na její kypré postavě to je totiž hodně znát.
Eva Urbanová zřejmě skončila s dělenou stravou, na její kypré postavě to je totiž hodně znát. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Operní pěvkyně Eva Urbanová (46) zase přibrala! Naprosto dokonale u ní funguje jojo efekt, a tak se opět dostala do kategorie boubelek. Přibrala totiž nejméně deset, možná i patnáct kilo!

Operní pěvkyně Eva Urbanová (46) zase přibrala! Naprosto dokonale u ní funguje jojo efekt, a tak se opět dostala do kategorie boubelek. Přibrala totiž nejméně deset, možná i patnáct kilo!

Zřejmě už ji nebavila dělená strava podle Velké kuchařky Ursuly Summové a asi už nezabírá ani popíjení jablečného octa. „Jablečný ocet prý podporuje rychlejší spalování, takže si po obědě můžete dopřát i moučník,“ řekla kdysi Eva Urbanová. Dneska to vypadá, že si dopřává pořádnou kupu moučníků a jablečným octem je už asi nezapíjí. Opět je z ní stará známá Eva Urbanová, která v úterý pokřtila DVD Karla Gotta ve francouzské Brasserii. Na kvalitě jejího zpěvu se však naštěstí nezměnilo vůbec nic.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.