Kobzanová v slzách: Zemřel jí milovaný člen rodiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kobzanová v slzách: Zemřel jí milovaný člen rodiny!

Kobzanová přišla o milovanou Miu...
Kobzanová přišla o milovanou Miu... (Foto pro Aha! – Jaroslav Urban, Roman Souček, ara)

Smutná zpráva. Modelku Dianu Kobzanovou (35) navždy opustil její psí miláček. Po sérii zdravotních problémů, kterými si její fenka Mia v posledních měsících prošla, jí zemřela v náručí.

„Nečekala jsem to. Jsme všichni v šoku. Mia byla a je nejlepší pejsek, kterýho jsem si mohla přát. Bohužel i tohle je součást života. Rozloučily jsme se spolu a usnula v mojí náruči. Teď už spinká,“ připsala si modelka na sociální síť, kam také dala foto svého psa.

Její bulteriérka Mia jí dělal radost devět let a Kobzanová se k němu chovala skoro jako k vlastnímu dítěti. Fenku poslední dobou ale trápily zdravotní potíže. V lednu dostala epileptický záchvat, strávila několik dnů v nemocnici, následně se zjistilo, že prodělal mrtvici a dvakrát po sobě.

V únoru se k tomu přidaly potíže s ledvinami, které jí začaly selhávat a před několika dny se s ní v Praz, kvůli spolknuté pecce dostala opět k veterináři.

Na video s Dianou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tenerife
28. 6. 2017 • 08:48

Diano,moc s Vámi soucitím,před pěti lety mám také fenečka bígla přešla přes Duhový most,ikdyž máme nového pejska jacka russella,tak na ní pořád myslím,hlavně manžel ten její odchod těžko snášel...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.