Petra Nesvačilová: Tak tenhle obchod se nevyplatil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Petra Nesvačilová: Tak tenhle obchod se nevyplatil!

Petra Nesvačilová nevychytala svůj outfit.
Petra Nesvačilová nevychytala svůj outfit. (Profimedia)

Herečka Petra Nesvačilová, která promítala film Zákon Helena o zločincích Berdychova gangu, se nechala v Rusku pěkně napálit!

Zatímco za film sklízí herečka Petra Nesvačilová samé pozitivní ohlasy, ona sama moc pozitivního nezažila. Alespoň ne v Moskvě, kde to prý bylo velmi náročné. Nesvačilová naletěla místním obchodníkům a také kvůli neznalosti jazyku se jí podařil pořádný přešlap poté, co poprosila ruské kolegy, aby ji zavezli někam pro levný kaviár.

,,Zavezli mě někam na sídliště, tak jsem byla šťastná, že to bude to pravé. Nedošlo mi, že v tomhle městě jsou všechny obchody na sídlištích. Vzala jsem si vodu a malou krabičku kaviáru, zaplatila kartou a odcestovala.

Doma se mi pak něco nezdálo, a když jsem koukla na účtenku, zjistila jsem, že mě tenhle nákup vyšel na 8000 Kč,“ svěřila se Sedmičce Petra, kterou můžete znát například z filmu Pusinky, kde si zahrála s Marií Doležalovou. Jedno je jasné, Petra už nikdy kartou bez zkontrolování částky a účtenky platit nebude.

Na video s Petrou se můžete podívat zde:

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.