Rosák, Martinová, Ringo Čech, Sobota: KRACH! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rosák, Martinová, Ringo Čech, Sobota: KRACH!

Zleva: Jan Rosák, Věra Martinová, František Ringo Čech, Luděk Sobota
Zleva: Jan Rosák, Věra Martinová, František Ringo Čech, Luděk Sobota (: archiv)

PRAHA – České celebrity v čele s Yvetou Blanarovičovou, Luďkem Sobotou, Jiřím Krampolem, Janem Rosákem, Františkem Ringo Čechem, Petrem Novotným, Věrou Martinovou, nebo Zdeňkem Izerem nejspíš letos vymění azurové moře za necky s vodou! Přišli totiž bez náhrady o dovolené, které měli získat za propagaci jedné cestovní kanceláře.

České celebrity v čele s Yvetou Blanarovičovou, Luďkem Sobotou, Jiřím Krampolem, Janem Rosákem, Františkem Ringo Čechem, Petrem Novotným, Věrou Martinovou, nebo Zdeňkem Izerem nejspíš letos vymění azurové moře za necky s vodou! Přišli totiž bez náhrady o dovolené, které měli získat za propagaci jedné cestovní kanceláře. Na jejich tváře lákala tato firma svoje klienty do různých letovisek světa, znenadání ale vyhlásila konkurs. Zkrátka krach! A hvězdy se teď bouří a chtějí se i soudit!

„Nechceme to s kolegy nechat jen tak. Vždyť jsme natočili té firmě upoutávky a navíc přišli o zakázky v době, kdy se měly konat ty zájezdy,“ zlobí se například zpěvačka Věra Martinová. Umělci měli za odměnu získat zájezdy v hodnotě až několika set tisíc korun pro sebe i rodinné příslušníky. O ty teď nenávratně přijdou. Někteří z nich ale měli ve smlouvách podmínku, že v případě neuskutečnění zájezdů dostanou přiměřenou finanční náhradu. Právníci jsou ale i tak skeptičtí. „Známé osobnosti mají pramalou šanci na to, aby se domohli svých práv. Pokud je ta cestovní kancelář v likvidaci, pak prakticky žádnou. V té firmě už asi těžko zbyly nějaké peníze, když je v likvidaci,“ myslí si pražský advokát Jakub Drábek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.