Vondráčková o Kubišové: Doufám, že se mi Marta omluví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vondráčková o Kubišové: Doufám, že se mi Marta omluví!

Helena Vondráčková
Helena Vondráčková (FTV Prima)

Od tohoto víkendu je zpěvačce Heleně Vondráčkové krásných 70 let. Na svůj věk ještě nevypadá, stále natáčí, pracuje a udržuje se v kondici. Jaké jsou slasti a strasti jejího života?

Na oslavu svých 70tých narozenin dostala Helena spoustu hezkých darů jako např. Diamantovou desku od Supraphonu. Zazpívala a zavzpomínala si se svými dlouholetými kamarády a párty to byla opravdu velkolepá. Velká oslava přinesla hezké, ale i smutné vzpomínky.

Helena zalitovala toho, že se již několik let nebaví se svým bratrem. Taky pozbyla některé své dlouholeté kolegy Martu Kubišovou (74) o které  Blesku řekla: „Stále tomu věřím, že přijde s omluvou. Bohužel s sebou stáhla i Vaška Neckáře (73). Já mám naštěstí se spoustou lidí skvělé vztahy. S těmi, co závidí, se nestýkám. Lidí, které považuji dnes za rodinu, je mnoho. Třeba Jitka Zelenková, se kterou se znám od šedesátých let...To je kamarádka na život a na smrt."

Jak se Helena Vondráčková udržuje, prozradila zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.