Gelemová stupňuje tlak: Vyštípe Dádu z vily za miliony? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gelemová stupňuje tlak: Vyštípe Dádu z vily za miliony?

Lucie Gelemová prý chce, aby se Felix rozvedl. Dádě se to příliš nelíbí...
Lucie Gelemová prý chce, aby se Felix rozvedl. Dádě se to příliš nelíbí... (Foto: Pavel Machan, Daniel Černovský, Martin Hykl)

Saxofonista Felix Slováček se vrátil z Kréty, kde si chtěl užívat slunce a milenku Lucii Gelemovou. Podle očitých svědků se ale od půvabné milenky dočkal něčeho jiného, než si představoval.

Po třech letech po Felixově boku totiž začala Lucie Gelemová požadovat, něco neuvěřitelného. „Chtěla po Felixovi, aby se rozvedl. Myslím, že ho to zaskočilo,“ prozradil Blesku svědek z Kréty s tím, že Slováček se nechce rozvádět. Saxofonistovi totiž současný stav vyhovuje, Dádu Patrasovou má stále rád a navíc má ještě jeden velmi dobrý důvod. „On totiž v žádném případě nechce dělit jejich společný majetek,“ dodal svědek.

Podle vnímavého pozorovatele je pro Gelemovou velkým lákadlem jejich vršovická vila i luxusní chalupa v Českém ráji. Jenže Felix z toho prý byl pořádně otrávený. A jeho postoj je pochopitelný, protože s manželkou už se na tom, jak bude jejich další společný život vypadat, dohodli. „Myslím, že už všichni mají jasno, až tedy na tu osobu,“ vyjádřila se k situaci Dáda.

Felixovi, který ve společném prohlášení s manželkou rozvod zamítl, se o situaci s milenkou mluvit nechtělo. „Tak k tomuto se vůbec nebudu vyjadřovat. A už mi nevolejte kvůli takovým pí*ovinám,“ řekl Blesku.

 Patrasová opět šokuje: Podepsala jsem Felixovy papíry, diktovala je Gelemová!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
ellenic
27. 6. 2017 • 11:25

hejpockej Kdyby byla Vondráčková skutečně na úrovni, tak by nikdy nepožadovala, aby se jí Marta Kubišová omlouvala. Podle mne není za co. HV a MM ty jedou hlavně kvůli vysokým honorářům, to bude nejspíše problém jejich sporu. A Martě Kubišové se skutečně nedivím. Vondráčková, ta už neví, jak by se oblékla, dlouhé růžové a bleděmodré šaty jí velmi slušely, ale nezlobte se na mne, krátké obtažené šatičky do půli stehen, to skutečně není soudná, nepoužívá rozum .

hejhej
27. 6. 2017 • 10:39

Co čekat od šeredky, zlatokopky Gelemové. Přilepila se na stárnoucího, nevzhledného, ale známého a bohatého Slováčka.

-bello-
27. 6. 2017 • 01:44

Ewwa velmi dobře si pamatuju, že na základě toho Kubišky znevěrohodnění Vondráčkové nepozval Gott do Lucerny na svoje narozeniny ? H. Vondráčkovou a M.Martina.A odůvodnil to nějak , jako že nechce skandály, zatímco sluníčkáři hejčkali Kubišovou a Gott ji samozřejmě pozval . Tehdy i potom i před tím i nyní to Gott táhl s kde kým a sluníčkáře si popudit nechtěl, protože to je 99 % herců a zpěváků. To, že nešel ani Heleně na narozeniny z pracovních důvodů je nesmysl.Manažer ( každý ) ví kdo z branže má narozeniny a dohaduje se účast s velikým předstihem u takových hvězd. Gott si holt nechtěl zadat a honem si nasmlouval akci.Nevěřím mu nic a Vondráčková to holt vzala tak, že aspoň že nějak ...

-bello-
27. 6. 2017 • 01:18

Kubišová je už vypatlaná ženská, trafik od Havla dostala po 1989 hodně a uživí ji slušně , další ceny a ocenění / i finanční / taky.Vondráčkovou podtrhla, chtěla víc , je hamižná. Její prohulený hlas už 40 let neprodukuje zpěv.Nic jsem proti ní nikdy neměla, ale to jak je věčně ublížená je obehraná deska.V poslední době tato blbka tleská Macronovi, aniž ji dochází, jak to Macron s námi myslí! Vondráčková je jiná level, maká na sobě , nemá to zadarmo od Havla! A nabídla téhle Kubišové práci.Jenže Kubiška hystericky poštvala proti ní půl národa. Diskuze není povolena asi proto, že MM + HV žalovali bulvár.Přesně tak, jak Wiewegh a další, nejsou jediní. Brácha Vondráček se dospělé Heleně motá do života jakým právem?A rozmazává to v médiích jakým právem ?Jeho dcerunka - hokejka v Kanadě taky. Jděte do háje, děláte z Kubišky modlu, jako z Havla.

ellenic
26. 6. 2017 • 23:20

Ewwa Proč já bych se měla stydět, žiju ve slušnosti, nikoho netahám po soudech, Martu Kubišovou mám určitě raději než v posledních letech Helenu Vondráčkovou. A pamatuj si, jistota je z mého pohledu jedině v písemné smlouvě, jakákoliv ústní dohoda je slovo proti slovu. A jestliže Marta Kubišová původně spolupráci slíbila, ale k podpisu smlouvy nedošlo, tak já stojím za Martou Kubišovou . Jestliže by mi partner řekl, že si mne vezme a nakonec si to rozmyslel, tak já ho určitě nebudu tahat po soudech . Prostě si to rozmyslel. A co do toho příspěvku montuješ Patrasovou a spol. My tady diskutujeme o Heleně .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.