Vondráčková slavila 70: Zklamal ji ale důležitý člověk... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vondráčková slavila 70: Zklamal ji ale důležitý člověk...

Helena Vondráčková
Helena Vondráčková (Foto Aha! – Daniel Černovský, Petr Novotný, ara)

Byla to dlouhá noc! Helena Vondráčková oslavila koncertem na hradě Karlštejn své 70. narozeniny. Zatímco Jitka Zelenková (67) nebo Olga Matušková (68) jí gratulovaly písní osobně, Karel Gott (77) zpíval Heleně do telefonu. Přání od bratra se ale zatím nedočkala!

Slavík osobně vytočil číslo své kolegyně, přestože v poslední době sám nikomu nevolá. „Zavolal mi před koncertem a s Ivankou mi popřáli. Karel mi při tom zazpíval do telefonu: Helenka má narozeniny a my máme přání jediný. Moc mě potěšil,“ svěřila deníku Aha! oslavenkyně. Gotta původně chtěli organizátoři koncertu pozvat jako utajený dárek na Karlštejn, ale vzhledem k tomu, že měl už nasmlouvané vystoupení na festivalu v Humpolci, se tento nápad nedal realizovat.


Mrzí ji to
Helena tiše věřila, že se jí k narozeninám ozve její bratr Jiří Vondráček (66). Mezi sourozenci jsou řadu let spory. Podle informací deníku Aha! se ale o víkendu své sestře neozval. „Bude mě mrzet, pokud mi nepopřeje. My jsme jedna velká rodina a to je vždy velmi bolestivé, když se někdo v ní rozkmotří,“ prohlásila zpěvačka. Jiří byl v tu dobu na festivalu Porta a zřejmě mu důležité datum sestry vypadlo... Pro Jiřího je evidentně nepřijatelný současný soukromý život sestry a s usmiřovacím krokem váhá. Kdy jindy by se k tomu ale měl rozhoupat?

Helena Vondráčková nám prozradila recept na elixír mládí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.