Legendární Vondráčková oslavila 70! Růže od sexy svalovců... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Legendární Vondráčková oslavila 70! Růže od sexy svalovců...

Svalovci, mezi kterými byl i loňský Muž roku Josef Kůrka, Helenu po náročném cestování ze Slovenska hezky probrali.
Svalovci, mezi kterými byl i loňský Muž roku Josef Kůrka, Helenu po náročném cestování ze Slovenska hezky probrali. (Foto: herminapress.cz, Jan Tůma)

Neuvěřitelné 70. narozeniny oslavila včera Helena Vondráčková! Zpěvačka, která o této číslovce nechce vůbec nic slyšet, vystoupila večer na nádvoří hradu Karlštejn. Před tím si užívala ve společnosti svalnatých mužů.

„Přiletěla jsem po poledni na příbramské letiště, protože jsem do noci vystupovala na Slovensku, na festivalu ve Staré Ľubovňi. A tam na mě čekali krásní kluci. To bylo povzbuzení po tom náročném cestování,“ svařila Nedělnímu Aha! zpěvačka, která od sexy mladíků dostala nádherné růže.

Z Příbrami se pak Helena přesunula rovnou na Karlštejn, kde jí večer mimo jiné gratulovaly kamarádky Jitka Zelenková (67) či Olga Matušková (68). Dorazili také zástupci ministerstva kultury, kteří zpěvačce poděkovali za přínos české kultuře. Více se dočtete v pondělím Aha!.

Cina na narozeninách Vondráčkové: Při prvním setkání plakal!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.