Skvělá zpráva pro Gotta (77): MŮŽE SE STĚHOVAT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Skvělá zpráva pro Gotta (77): MŮŽE SE STĚHOVAT!

gott
gott (Foto: Karel Kopáč)

Jde se do finále! Firmy už dokončují interiérové a exteriérové práce na roubence Karla Gotta (77) v Doubici. Je jen otázkou dní, kdy budou moci Mistrovi chaloupku ve Šluknovském výběžku předat.

Roubenka Českého slavíka se během posledních týdnů dočkala oken, dveří a hlavně dřevěného obložení. To samé platí i přístřešku pro auta.
Zatím neprodal
Ač na podzim tvrdil, že chalupu napsanou na svou tchyni Blanku Krejčí (66) kvůli velkému zájmu lidí a médií prodá, dosud se tak nestalo. Chalupa pořád patří rodině Gottových a evidentně tomu bude tak i nadále.


„Očekáváme, že tady budou trávit většinu léta, když se rekonstruuje střecha a podkroví na Bertramce a rodina je kvůli tomu v pronajatém bytě,“ shodují se sousedé Karla Gotta v Doubici.
Zarytě mlčí
Sám zpěvák ale pokračující budování místa pro relaxaci a nabírání nové energie odmítá po podzimním prohlášení, že chalupu prodává, komentovat.
„Pan Gott se nebude k tématu Doubice už vyjadřovat, je to jeho soukromá záležitost,“ opakuje dokola už několik měsíců jeho mluvčí Aneta Stolzová.

Loňské zklamání
„Naše původní nadšení mít roubenku v severních Čechách se změnilo ve velké zklamání. Nemáme s manželkou a dětmi zájem na tom, aby každý náš krok na pozemku v Doubici byl pod drobnohledem. Roubenka pro nás ztratila původní smysl odpočinku, stalo se z ní místo jakési atrakce. Proto jsme se rozhodli, i s ohledem na místní obyvatele a jejich klidné žití v obci, že pozemek s nedokončenou stavbou prodáme,“ napsal loni na podzim Gott.

Na video s Karlem Gottem se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
24. 6. 2017 • 23:22

jardavozembouch nemůžou, protože to by neskous´ Ale první vlaštovky už Doubici opouštějí.Taky chtějí klid https://reality.idnes.cz/detail/prodej/chata-chalupa//doubice/8215893?sh=d48182ad34

-bello-
24. 6. 2017 • 23:16

Co mu nepatří , to nemůže prodat.Proč přepsal na tchýni?Vím, že z Gottové měli hlavu v pejru všichni kolem stavby a i místní samospráva . Gott si tam staví ( i když zateplený ) ratejny .Přeju mu to vytápění ! Dyť to tak chtěla Ivanka .Chalupa je řízena jejím vkusem, ale ona žádný nemá. Stačí kouknout, jak je oblíkaná . Ani Gott ho nemá.Mimo klasiku na koncertech si s módou neví rady. Proto, když ho Ivanka narve do ušanky a nakecá mu, že není od Vietnamce, ale od Armaniho a je IN , tetelí se blahem. Jeho Betramka uvnitř je šílený počin elektrikáře, co ku slávě přišel a tu " vystavuje " , což je sice snesitelné pro bývalou "životní družku" M. Douglase , vymetačku pražských pajzlů a barů , nyní usedlou starou mladou , ale estét by se z toho zbláznil... Potud dobrý!Je to jejich . Ale běda Doubici.Tam si ještě užijou

malavelka
24. 6. 2017 • 13:10

Někdo dělá dobře v první řadě sobě, a občas to může ladit i s partnerem, nebo se mu to umně nevsugeruje. O0 jakém životě mluvíte? Každý netouží po slávě, a to asi zase nechápete mvy. právě opravdu velké osobnosti po ní netouží. Tyhle mladší dcery budou zřejmě bohaté, ale právě proto mohou být i nešťastné. Ono není nad spravedlnost a dát dětem především dobrou výchovu a dobrý příkald životních priorit. .

malavelka
24. 6. 2017 • 13:02

Doufal, že zájem utichne. On občas doufá, například i doufal, že lidi přijmou časem jeho manželku jako moderátorku. Ale občas předpokaldy nevycházejí. Roáubenbka je hezká, a nechce se mu jiá prodávat. Asi to tam "zkusí". Jedou to bude snad dcer, a tak tam zájezdy němci pořádat asi nebudou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.