Čvančarová o sexu s Čadkem: Vím, že můj zadek je velký… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Čvančarová o sexu s Čadkem: Vím, že můj zadek je velký…

Jitka Čvančarová ví, co má dělat, aby se Petrovi Čadkovi stále líbila...
Jitka Čvančarová ví, co má dělat, aby se Petrovi Čadkovi stále líbila... (pro Blesk – herminapress.cz)

Jitka Čvančarová patří bezesporu mezi nejkrásnější české herečky. Její tvář vypadá dokonale a navíc ji zdobí moc milý úsměv. Jen s její váhou je to jako na houpačce, co na to ale její partner Petr Čadek, nevadí mu občas v posteli nějaké to kilo navíc?

Jitka Čvančarová by o jojo efektu mohla snad už i knihu, přesto bývá ozdobou nejen večírků, ale hlavně televizních pořadů. Na kráse to herečce sice nijak neubírá, ale sama se tím trápí. „Nejde ani tak o vzhled, o estetiku. Spíše mám někdy problém se svou fyzičkou. Nedávno jsem s naší Elenkou něco zkoušela a zjistila jsem, že jí právě teď nedokážu ukázat přemet,“ svěřila časopisu Psychologie a přiznala, že jen těžko se s takovými limity, které se objeví a zase mizí, smiřuje.

Přestože se u ní občas nějaké to kilo navíc objeví, snaží se herečka své tělo milovat a ví, že to umí divy, protože jejích vad si pak lidé nevšímají. Doma už se však některé partie těla skrývají jen obtížně, takže co na to Petr Čadek? „On miluje chytit mě za zadek – a já vím, že je to velký zadek,“ prozradila Jitka ze soukromí.

„Mrzelo by mě, kdybych se nelíbila svému muži. Asi by se to odrazilo na sexuálním životě. Protože pokud to mezi partnery nejiskří chemií, tím, že po sobě touží, že si voní, rádi se dotýkají, to je přece blbý,“ rozpovídala se Čvančarová o partnerském životě a prozradila i to, že v jejich posteli ani po letech nehrozí, že by jim to nefungovalo. Zdá se tedy, že na nedostatek sexu si manželé nemohou stěžovat.

 Jitka Čvančarová: Proč pořád nosí jedny šaty?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
27. 6. 2017 • 02:06

Proč si ty tlustý ženský myslí, že odhalovat se je úžasný? Čvančarová je jedna z těch, kterou i kdyby macerovali v SAVO tejden, furt bude vypadat upoceně a mastně! .V červených šatech tahle blbka vkusem netknutá předčila i babu Žilkovou a střevo Gottku. http://jdem.cz/daneg6

eisenbieger
26. 6. 2017 • 19:16

koukam ze tady vsechny brecy priznaly ze maj boky jako skrin a ted v tom horku pekne spocenou no fuj tajbl ...na takovy ani nepomejslim , pekne vysportovana jako gelemova (kureci zadecek , do hladka vyholena kunditschka musi bejt ) ...oplacana na jizvu nevidi, cili si ji nemuze vyholit ...hrozna predstava takovou videt jak se svlika a zuchne do postele , to ty paraky ani nezvedne

6010
25. 6. 2017 • 09:50

Ono záleží na tom, co který chlap na ženě preferuje.Můj manžel by prý nikdy nechtěl ty dnešní modelky, kde není ani za co chytit.A já se mu ani nedivím.Proto si se svojí váhou nedělám vrásky, naopak bych řekla, že ten sex nějaký ten faldík potřebuje.

mord
25. 6. 2017 • 08:38

Smudlo takova nula jako ty jim nestoji ani za to aby si o tebe vyčistili podrážky ubohý bellmeku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.