ÚNOS Perkausové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

ÚNOS Perkausové!

Eva Perkausová
Eva Perkausová (Foto: FTV Prima, ara)

Čtvrteční vydání pořadu Top Star bylo opravdu výjimečné. Do studia totiž během vysílání napochodovali Transformeři, kteří unesli Evu Perkausovou na premiéru nejnovějšího filmu Transformers: Poslední rytíř. Populární moderátorku si vybrali jako patronku svého snímku.

Krátce po začátku pořadu, kdy moderátoři Eva Perkausová a Miroslav Šimůnek přivítali diváky u obrazovek, do studia vtrhli dva dokonale realističtí Transformeři – konkrétně Bumblebee a  Optimus Prime – aby unesli moderátorku Evu Perkausovou. Její kolega Miroslav Šimůnek tak zůstal ve studiu osamocen, a pořad dál naživo moderoval sám.

Před koncem této epizody pořadu se však Eva Perkausová přihlásila do studia z kina, v němž právě začínala premiéra nejnovějšího filmu Transformers: Poslední rytíř. Skrze obrazovku tak svého parťáka informovala, že je v pořádku, jelikož Transformeři drobnou blondýnku unesli na uvedení filmu, jehož se tak stala patronkou.

„Ti kluci plechoví vypadali neuvěřitelně realisticky a byli tak obrovští, až naháněli strach. Dokonce jim svítily i oči! Ale ve finále to byla obrovská legrace. Pozorovat navíc v kině, jak malé děti, pro které jsou Bumblebee a Optimus Prime hrdiny, bylo nádherné. Tolik radosti a neskonalého dětského obdivu jsem dlouho neviděla,“ řekla Eva Perkausová.


Únos půvabné moderátorky se odehrál v přímém přenosu!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
27. 6. 2017 • 10:42

Děsí mě úroveň české kultury . A Perkausová se mi nelíbí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.