Letní scéna Ungeltu: Cibulková podlehla Kňažkovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Letní scéna Ungeltu: Cibulková podlehla Kňažkovi!

Milan Kňažko dokázal v průběhu představení Picassa naprosto dokonale svádět Vilmu Cibulkovou.
Milan Kňažko dokázal v průběhu představení Picassa naprosto dokonale svádět Vilmu Cibulkovou. (Aha! – Dalibor Puchta, Marek Pátek)

PRAHA – Vilma Cibulková (44) se přiznala, že její celoživotní láskou je Milan Kňažko (61)! Vše se však odehrálo jen v divadelní rovině, kdy německá fašistka Fischerová alias Vilma Cibulková miluje především obrazy a samotnou osobu malíře Pabla Picassa, kterého si zahrál Milan Kňažko.

Vilma Cibulková (44) se přiznala, že její celoživotní láskou je Milan Kňažko (61)! Vše se však odehrálo jen v divadelní rovině, kdy německá fašistka Fischerová alias Vilma Cibulková miluje především obrazy a samotnou osobu malíře Pabla Picassa, kterého si zahrál Milan Kňažko. Svědkem této události se stala i první dáma Livia Klausová (62).

Právě divadelní inscenací »Picasso« se v pondělí večer otevřela tradiční Letní scéna Divadla Ungelt na Hradčanech. Slavnostní představení si nenechala ujít ani první dáma Livia Klausová. Ta si udělala čas i přesto, že její manžel včera slavil své šedesáté šesté narozeniny. Na představení dorazila sice bez svého muže, pánský doprovod jí však nechyběl. Doprovázelo ji několik bodyguardů. S obrovským pugétem paní prezidentovou přivítal Milan Hein, umělecký ředitel Divadla Ungelt. V publiku zasedla i režisérka Irena Pavlásková, kterou doprovázel její syn.

Kromě Picassa, ve kterém Cibulková s Kňažkem předvádí herecký koncert, se objeví v repertoáru Letní scény i hry »Šest tanečních hodin v šesti týdnech« s Chantal Poullain v roli opuštěné Lily Harrison, která si najímá učitele tance v podání Oldřicha Kaisera, a »Všechno jen do putyk a ženským«, kde si zahraje opět Vilma Cibulková, tentokrát se svou pravou láskou, manželem Miroslavem Etzlerem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.