Ivana Jirešová: Řádí na pískovišti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ivana Jirešová: Řádí na pískovišti

Nejvíce bavilo Sofii »pečení« báboviček, maminka sloužila jen jako asistentka.
Nejvíce bavilo Sofii »pečení« báboviček, maminka sloužila jen jako asistentka. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herečka Ivana Jirešová (31) že je špatná máma? O tom je přesvědčený její bývalý přítel Ondřej Höppner (41), který chce jejich společnou dceru Sofii (2,5) získat do své péče.

Herečka Ivana Jirešová (31) že je špatná máma? O tom je přesvědčený její bývalý pří-tel Ondřej Höppner (41), který chce jejich společnou dceru Sofii (2,5) získat do své péče. Jejich spor dokonce směřuje k soudu a vyřeší ho zcela jistě až soudce, protože Jirešová a Höppner se zřejmě nikdy nedomluví.

Ivana Jirešová, která září jako barmanka Lucie a bývalá manželka Jiřího Langmajera v »nováckém« seriálu Ordinace v růžové zahradě, se určitě o svou malou Sofinku dokáže postarat. To dosvědčují i fotografie z dětského koutku v parku na Smíchově. V pondělí Ivana strávila celé odpoledne se svou Sofinkou na pískovišti. Holky s sebou vzaly ještě kamarádku s dcerou a udělaly si dámskou jízdu. Ondřej Höppner asi bude mít u soudu co vysvětlovat, aby přesvědčil soudce o tom, že Jirešová je špatná máma a on je ten nejskvělejší otec na světě!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.