Chcete být král nebo královna? Harry ani William o trůn nestojí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chcete být král nebo královna? Harry ani William o trůn nestojí!

Princ Harry ani Princ William se na trůn netřesou...
Princ Harry ani Princ William se na trůn netřesou... (EPA)

Princ Harry, který je bouřlivákem královské rodiny řekl, že nikdo z královské rodiny vlastně nechce být králem nebo královnou! Harrymu se nelíbí praktiky a povinnosti, které musí u dvora podstupovat a plnit...Vyměnili byste si to s nimi?

V jednom rozhovoru Harry přiznal, že nikdo z jeho rodiny vlastně vládnout nechce. Zároveň ale přiznává, že svět potřebuje “kouzlo monarchie“. Chtít či nechtít bohužel nic neznamená, když se musí, tak se musí. Tak to bere i princ Harry.

Sám si je vědom toho, že jeho rodina má obrovskou zodpovědnost a jsou symbolem Británie, který přináší určtiý druh pozitivní energie všem obyvatelům Anglie, takže se všichni musí chopit povinností, zatnout zuby a zkusit dělat svět lepší, i když jim některé z příkazů a společných norem u dvora nevoní. Podle Daily Mailu se dokonce na trůn nežene ani jeho starší bratr William! Hlavně kvůli tomu, co museli zažít, když zemřela jejich matka. Byli nuceni například jít před rakví, i když nechtěli, miliony lidí je sledovalo v televizi a tisíce lidí stáli kolem nich.

Takovéto příkazy William ani Harry dávat nechtějí. I když svou babičku oba obdivují za to, jak už více jak šedesát let vládne a posílá všem potřebnou pozitivní energii, princové chtějí rozhodně zmodernizovat monarchii. Snad jim tedy po modernizaci bude trůn zdát lákavější. 

Na video s Harrym, Kate a Williamem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.