Ptáčková si myslí na Zacha | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ptáčková si myslí na Zacha

Pavla Ptáčková účinkovala s Romanem Zachem již v seriálu Redakce. Nyní jsou partnery v Ordinaci.
Pavla Ptáčková účinkovala s Romanem Zachem již v seriálu Redakce. Nyní jsou partnery v Ordinaci. (: TV Nova)

PRAHA – S brněnskou herečkou Pavlou Ptáčkovou (27) alias veterinářkou Ivou Brázdovou se v »nováckém« seriálu Ordinace v růžové zahradě budeme od začátku května setkávat mnohem častěji než dosud.

Pavla se rozhodla vydat po stopách Romana Zacha, s nímž hrála v seriálu Redakce a přijala roli v Ordinaci. „Romana mám moc ráda, v Redakci jsme tvořili super tým. Těšila jsem se na něj. Doufám, že díky Romanovi budu mít nástup do »rozjetého vlaku« mnohem snadnější,“ věří Pavla Ptáčková.

Herečka má pro roli veterinářky všechny předpoklady. „Odjakživa miluji zvířata. Nejvíc mám ráda koně. Už jako malá jsem obdivovala Libušku Šafránkovou, jak se prohání na Juráškovi. A také chovám dva kocoury. Jmenují se Moris a Sebastian. Mají egyptskou maminku, která se spustila s obyčejným kocourem,“ směje se Pavla Ptáčková, kterou už dnes večer čeká v Ordinaci první větší scéna se Zachem alias doktorem Šebkem. Pozve si ji dokonce domů! „Neradujte se ale předčasně, bude to slušná návštěva a k ničemu mezi námi nedojde, to až v příštím týdnu,“ dodala se smíchem Pavla.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.